Unde își dorește Carmen Grebenișan să se căsătorească și ce spune despre copii

De Adelina Duinea, pe Ultimul update Marți, 22 decembrie 2020, 13:14

În luna august a anului acesta, Carmen Grebenișan a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Alex Militaru. Invitată în platoul emisiunii Vorbește Lumea, Carmen a vorbit despre planurile de nuntă, dar și despre copii.

De câțiva ani, Carmen locuiește în București, deși mulți dintre urmăritorii ei cred că încă locuiește în Cluj. „M-am adaptat foarte bine [în București]. M-am lovit într-adevăr de multe situații care nu s-ar fi întâmplat în Cluj niciodată sau în Ardeal”, a dezvăluit.

Unde își dorește Carmen Grebenișan să se căsătorească și ce spune despre copii?

„Eu m-am mutat în București având un alt iubit. L-am cunoscut pe prietenul meu cam în aceeași perioadă. Era prietenul meu, nu era iubitul meu. Ne înțelegeam foarte bine, dar nu am trecut de un prag mai mare de atât.

După despărțirea de fostul iubit, mi-am dat seama că omul acesta era cumva prietenul meu și mai mult de atât. De-asta s-a întâmplat totul atât de repede. Noi suntem împreună practic din februarie”, a mai spus.

„Avem planuri de nuntă și nu prea. Este o perioadă foarte aglomerată din punctul ăsta de vedere, mai degrabă cu propunerile. (…) Eu îmi doresc o nuntă la mare, sper să se poată. (…) Nu țin așa mult la treaba asta.

Când o să fie, o să fie. Nu ăsta e targetul. Acum o să ne mutăm într-o casă. Ne facem casa cu aceeași arhitectă [ea și Adela Popescu]. Și sper să se întâmple, dacă nu s-a putut odată cu voi, sper să se întâmple în două luni.”

„Bine, dar noi momentul nostru îl așteptăm de doi ani. N-am început în același timp, să știi”, a glumit Adela. „Ok, ok, deci ne-am mișcat foarte repede”, a completat Carmen.

Vor petrece sărbătorile cu familia lui Alex

Întrebată dacă-și dorește copii, Carmen a adăugat: „Îmi doresc copii. Mi-am dat seama în momentul în care prietena mea cea mai bună a avut copil.

M-am îndrăgostit de copilul ei ca și cum ar fi fost al meu. (…) Eu nu am fost genul de femeie legată de ideea de a mă căsători. Mereu mi-a plăcut să fiu independentă”.

Părinții lui Carmen lucrează de 10 ani în Londra, motiv din cauza căruia sărbătorile nu le va petrece alături de ei. „De sărbători vom merge la părinții lui. Nu avem cum să mergem la părinții mei.

Din păcate, în ultimul timp, sărbătorile nu le-am prea petrecut cu ai mei, dar mereu le-am petrecut într-o familie. Nu am fost niciodată singură. M-am adaptat la situație mereu. Dar din inima mea a lipsit mereu o părticică.”

Foto: Instagram

Citește și:

Andreea Bălan și Tiberiu Argint, în vacanță la Sinaia. Cum s-au fotografiat

Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor petrece Crăciunul în Chișinău

Cine este noul iubit al Mădălinei Ghenea. Este cu 11 ani mai tânăr decât ea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter