Un concurent de la Insula Iubirii 2018 și-a cerut scuze în mod public față de iubita lui

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 01 octombrie 2018, 13:16
Insula Iubirii 2018 pare să fie unul dintre cele mai palpitante sezoane de până acum. Concurenții spun că își respectă partenerii, în fața camerelor de filmat, însă în realitate mai toți flirtează cu câte o ispită. Mai mult decât atât, unul dintre concurenții din acest an și-a cerut recent scuze în mod public față de iubita lui, după ce a jignit-o și a recunoscut că i-a vorbit foarte urât de-a lungul timpului.

Insula Iubirii 2018: Andreea și Gabi, o poveste complicată de iubire

Andreea și Gabi, din Reșița, s-au înscris la Insula Iubirii 2018 pentru a-și testa relația, la fel ca și celelalte cupluri, dar și pentru a se distra. După 2 ani și jumătate de relație, Gabi a vrut să vadă dacă ține sau nu cu adevărat la iubita lui. În ciuda faptului că Andreea se declara extrem de îndrăgostită de iubitul ei, bărbatul îi vorbea foarte urât în viața de zi cu zi, dând vina pe neatenția ei.

andreea si gabi la insula iubirii 2018

În ciuda declarațiilor de iubire de la începutul emisiunii, făcute de Gabi și de Andreea, una dintre cele mai rapide idile formate până acum la Insula Iubirii 2018 este idila dintre el și ispita Eugenia. Cei doi s-au apropiat imediat, și la mai puțin de 24 de ore de când s-au cunoscut au fost surprinși de camerele de filmat unul în brațele celuilalt.

Gabi si ispita Eugenia Insula Iubirii 2018

La vederea imaginilor, Andreea, iubita lui Gabi, a spus că pe ea nu o mai leagă nimic de bărbatul cu care a venit în emisiune, drept urmare și-a tăiat brățara, care simboliza relația lor, și a făcut o nuntă fictivă alături de o ispită. ”Eu sunt burlăciță acum, trebuie să îmi ard brățara!”, a anunțat aceasta, care apoi a început să facă și planurile de nuntă.

andreea insula iubirii

Andreea, în ipostaza de „mireasă” pentru ispita George

Știm deja că și Gabi și-a tăiat în cele din urmă brățara, șocat să afle că el nu mai înseamnă nimic pentru Andreea, însă nu știm încă ce se va întâmpla între el și ispita Eugenia, până la finalul sezonului.

Ispita Eugenia de la Insula Iubirii 2018

Ispita Eugenia, cea care l-a cucerit în timp record pe Gabi

Deși se comporta foarte urât cu iubita lui, iar el a fost cel care a insistat să meargă în emisiune, Gabi a publicat recent pe contul său de socializare o fotografie în care apare alături de Andreea, dar și un mesaj prin care își cerea scuze, în mod public, față de partenera sa. „Vreau sa imi cer scuze in mod public persoanei care a stat langa mine, a avut rabdare cu mine, a incercat sa ma schimbe prin felul ei vesel de a fi, eu fiind un pesimist convins, si care la un moment dat a reprezentat alaturi de mama, cea mai importanta persoana din viata mea. Acest om, aceasta femeie este un suflet mare pe care eu nu am mai stiut sa-l apreciez, am uitat sa fac asta… am devenit egoist, egocentrist m-am scaldat cu gandul intr-o perspectiva gri, asa cum am facut-o mereu. Am cautat continuu defecte, le-am vazut, m-au deranjat, dar asta fac eu de obicei: vad partea negativa. Stiu ca am gresit, am exagerat, imi asum toate perlele pe care le-am scos impotriva ei, suport consecintele, practic atacand-o pe ea m-am atacat singur, si daca vreti in continuare sa dati in ea nu mai faceti asta, pentru ca eu sunt de vina si eu am activat toate lucrurile astea, si o sa accept in continuare criticile, desi unii dintre voi parca ati luat-o personal desi nu ne cunoastem, si nici nu-mi doresc asta, sa cunosc niste oameni care la randul lor practic fac acelasi lucru si ataca de parca instinctul de pradator le este cel mai apropiat prieten!!!„.

Nu se știe dacă cei doi mai formează în prezent un cuplu, dar cel mai probabil este că Andreea l-a iertat și pentru cuvintele urâte, și pentru idila cu Eugenia, pentru că și ea a distribuit mesaje cu subînțeles pe rețelele de socializare. Unul dintre acestea ar fi citatul de mai jos.

Foto: Antena 1, captură YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter