Situaţie fără precedent la Insula Iubirii sezonul 6. „Am luat decizia să plecăm!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 mai 2022, 12:21

Insula Iubirii dovedește, din nou, că este cel mai dur test de cuplu. După doar 5 zile petrecute departe de partenera lui, unuia dintre concurenți i-a fost oferită o șansă unică.

Astfel, Bogdan, iubitul Celiei, a primit această șansă pe care Insula o poate oferi doar unuia dintre participanţi, de-a lungul sezonului, după ce tânărul a spus că nu mai poate continua fără iubita lui.

„Dacă ajungi la limita puterii, a neputinţei, atunci Insula îţi poate oferi o şansă – să participi la o ceremonie a focului cu totul şi cu totul specială, doar tu şi cu Celia!”, i-a spus Radu lui Bogdan, pe care l-a pus să ia rapid o decizie: „Trebuie să ştii că acceptul tău, de a fi prezent acolo cu ea, vine la pachet cu o decizie greu de luat. Dacă tu accepţi această provocare, noi va trebui să o întrebăm şi pe Celia, dar răspunsul îl vom afla doar la ceremonia focului. Dacă ea vine, veţi pleca amândoi, împreună sau separat. Dacă răspunsul ei e negativ, va trebui să rămâneţi amândoi, pe insule separate, până la final!”.

Deși s-a bucurat inițial, crezând că ar putea pleca acasă, Bogdan a avut parte de surpriza vieții lui când iubita sa, Celia, nu a venit la ceremonia focului.

Deşi au declarat că gelozia ei a fost cea care i-a adus la casting, testul Insulei s-a dovedit încă de la început mai dur pentru Bogdan. Dacă Celia s-a bucurat la maximum de atmosferă şi s-a distrat fără bariere, Bogdan nu a mai putut suporta despărţirea de persoana iubită.

Citește și – Fiul cel mare al lui Radu Vâlcan, dialog haios despre emisiunea „Insula Iubirii”

Citește și – ”Temptation Island – Insula iubirii”, sezonul al șaselea. Cine sunt cele 10 ispite masculine

Citește și – Cine sunt ispitele feminine din noul sezon Temptation Island – Insula Iubirii

„Eu am luat decizia să plecăm! O iubesc! Ştiam în ce mă bag, venind aici, dar e mai greu decât mi-am imaginat!”, a declarat acesta, completând: „Vreau să îi ofer ocazia să mă vadă din nou, dacă nu mai poate să ducă acest test!”. Ceremonia focului însă a adus în faţa telespectatorilor un Bogdan resemnat: „Se pare că a decis să nu vină!”.

Foto – Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter