Prima seară pe Insula Iubirii s-a încheiat cu un prim sărut neașteptat

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 06 octombrie 2022, 16:19

Insula Iubirii sezonul 6 a început în forță, cu un prim sărut pe insula fetelor. Deși le jurau iubire partenerilor lor cu doar câteva ore mai devreme, iată că ispitele se dovedesc a fi prea mari.

Însă, spre surprinderea tuturor, chiar și a producătorilor show-ului, sărutul de pe insula fetelor nu a avut loc între o concurentă și o ispită masculină, ci între două concurente!

Celia și Cerasela au dat dovadă de curaj pe Insula Iubirii, în sezonul 6. Acestea și-au oferit un sărut lung, de 5 secunde, pe care Celia l-a cerut, în timpul unei provocări pe Insulă. 

„Pentru a ne cunoaște mai bine am ales să jucăm adevăr sau provocare”, a spus unul dintre băieții-ispite. Jocul a continuat, iar la un moment dat Celia și Cerasela s-au sărutat pasional.

Atât celelalte concurente, cât și ispitele masculine au rămas uimiți. „E o provocare care mă uimește, uneori mă atrag mai mult fetele decât băieții”, a plusat Cerasela.

Citește și – Insula Iubirii: Noi cupluri își vor testa relația

Citește și – Cine sunt ispitele feminine din noul sezon Temptation Island – Insula Iubirii

Citește și – ”Temptation Island – Insula iubirii”, sezonul al șaselea. Cine sunt cele 10 ispite masculine

„Nimeni nu poate şti cum se va termina această experienţă! Începând de astăzi, 21 de zile nu veţi mai fi împreună şi nu veţi mai putea comunica! Se vor întâmpla lucruri neaşteptate!”, îi avertizase, cu puțin timp înainte, Radu Vâlcan, prezentatorul show-ului, pe concurenți.

Foto – Antena1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter