Radu Vâlcan, dezvăluiri despre noul sezon Insula Iubirii. Emisiunea va marca și o premieră

De Unica.ro, pe

Un nou sezon Insula Iubirii are premiera pe 2 mai 2022, de la 20.30, la Antena 1. 5 cupluri curajoase sunt pregătite să pornească în aventura vieţii lor, în vreme ce 10 dintre cele mai puternice ispite masculine şi 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor noului sezon.

„Wow, sezonul 6! La începutul fiecărui sezon am spus că acela este mai bun decât precedentul. Aşa zic şi acum! Sezonul 6 este cel mai bun şi vă veţi convinge de asta, urmărindu-ne începând din 2 mai, de la 20:30, la Antena 1”, a declarat amfitrionul Insula Iubirii, Radu Vâlcan.

Pentru prima oară în istoria show-ului, sezonul 6 vine cu ceva absolut nou – Camera Liberă.

Island Escape şi Village Coconut sunt cele douăresorturi care vor găzdui vreme de 21 de zile călătoria unică, plină de provocări şi tentaţii în care au pornit cele 5 cupluri participante. „Aţi ajuns aici cu un scop clar, să aflaţi răspunsurile la întrebările pe care vi le-aţi pus în ultima perioadă – dacă jumătatea voastră e ideală pentru voi sau dacă altcineva ar fi perfect. Nu veţi fi singuri, alături de voi, cu voi, vor locui în toată această perioadă ispite! Carismatici, cuceritori, hotărâţi, ei bine, au venit aici mai dornici ca oricând să nu plece singuri de pe insulă. E posibil să se îndrăgostească chiar de cel alături de care staţi acum!”, le-a spus Radu Vâlcan concurenţilor, înainte de a-i invita să descopere resorturile în care îşi vor petrece următoarele 21 de zile, completând: „Insula are regulile ei: nu veţi şti şi nu veţi avea voie să aflaţi unde vor locui partenerii voştri!”.

Citește și – Cine sunt ispitele feminine din noul sezon Temptation Island – Insula Iubirii

Citește și – Insula Iubirii: Noi cupluri își vor testa relația

Citește și – ”Temptation Island – Insula iubirii”, sezonul al șaselea. Cine sunt cele 10 ispite masculine

Ce este Camera Liberă de la Insula Iubirii sezonul 6

Una dintre noutăţile sezonului 6 Insula Iubirii este Camera Liberă. „E o cameră în care puteţi merge, dar nu singure, ci cu cel puţin o colegă sau o ispită. Aici vă veţi retrage atunci când simţiţi nevoia să vă puneţi ordine în gânduri, sau când aveţi nevoie de un moment de intimitate!”, le-a spus Radu fetelor, care au chicotit amuzate. De aceeaşi reacţie au avut parte şi băieţii, pe Village Coconut, când au descoperit acest loc. Cine vor fi primii care se vor retrage în Camera liberă urmează să aflăm odată cu premiera show-ului.

Foto – Mihai Stetcu/Antena1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter