Când are loc premiera sezonului 6 „Insula Iubirii”

De Unica.ro, pe

Aparent pline de încredere, cinci noi cupluri au luat decizia de a se supune celui mai dur test al relației, în cel de-al șaselea sezon „Insula Iubirii”, pornind într-o călătorie unică, plină de provocări și tentații.

Când are loc premiera sezonului 6 „Insula Iubirii”

Cel de-al șaselea sezon „Insula Iubirii” va avea premiera pe 2 și, respectiv, 3 mai, și va fi difuzat în fiecare luni și marți, de la 20:30, la Antena 1.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island i-au primit cu brațele deschise pe curajoșii care au vrut să trăiască experiența care a schimbat viețile multor perechi de îndrăgostiți.

10 dintre cele mai puternice ispite masculine și 10 dintre cele mai seducătoare ispite feminine sunt pregătite să demaște cele mai ascunse trăiri ale concurenților noului sezon, care va fi difuzat în fiecare luni și marți, începând din 2 mai, de la 20:30, la Antena 1.

„Sunt meniți să fie împreună?”; „Trăiesc o iubire adevărată și indestructibilă sau dragostea lor e doar un foc de paie care se va stinge la prima adiere de vânt?”, acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care cuplurile vor să afle răspunsuri cu ajutorul testului „Insula Iubirii”.

„Ați ajuns aici cu un scop clar, să aflați răspunsurile la întrebările pe care vi le-ați pus în ultima perioadă: dacă jumătatea voastră e ideală pentru voi sau dacă altcineva ar fi perfect! E posibil ca unii dintre voi să nu treacă testul suprem al iubirii!”, i-a avertizat Radu Vâlcan, gazda show-ului.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Insula Iubirii”: Noi cupluri își vor testa relația. Care sunt cele cinci perechi?

Cine sunt ispitele feminine din noul sezon „Insula Iubirii”

„Insula iubirii”, sezonul al șaselea. Cine sunt cele 10 ispite masculine

Ce concluzii vor trage noii concurenți după experiența de 21 de zile departe unul de celălalt, dar aproape de cele mai seducătoare ispite, telespectatorii vor putea afla urmărind cel mai nou sezon „Insula Iubirii”, din 2 mai, în fiecare luni și marți, la Antena 1.

Noul sezon le va aduce telespectatorilor o mulțime de surprize. Noi povești de viață, mai multe ispite, noi locații și mult mai multe provocări, acestea sunt doar câteva dintre ingredientele celui mai nou sezon „Insula Iubirii”.

Două resorturi exclusiviste de pe Coconut Island, o locație de-a dreptul spectaculoasă și cu totul nouă, îi vor găzdui pe cei care vor trebui să aleagă între relație și tentație, la „Insula Iubirii”.

Foto: Antena 1

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter