Un an de la moartea lui Răzvan Ciobanu: „De atunci lumea a devenit mai săracă”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 29 aprilie 2020, 14:39
A trecut un an de la moartea fulgerătoare a îndrăgitului designer Răzvan Ciobanu, dar lumea nu l-a uitat, nici prietenii, nici colegii și cu atât mai puțin oamenii din lumea modei, alături de care a lucrat și a creat.

Răzvan Ciobanu s-a stins din viață în urma unui accident rutier, chiar în cea de-a doua zi de Paște a anului trecut, lăsând în urma sa un gol imens și o colecție de amintiri. Alin Gălățescu, îndrăgitul critic de modă, și-a amintit de Răzvan Ciobanu și a postat o fotografie cu acesta pe contul său de socializare, însoțită de un mesaj emoționant:

Citește și Andreea Bălan, declarații despre relațiile cu Keo și George Burcea

„Exact acum un an eram anunțați de crunta și fulgerătoare dispariție a unui prieten vechi și drag, designer strălucit: Răzvan Ciobanu. De atunci lumea a devenit puțin mai săracă. RIP” – a scris Alin Gălățescu pe pagina sa de Facebook.

Conform investigațiilor, Răzvan Ciobanu nu a murit pe 29 aprilie, așa cum se știa inițial, ci în Ajunul Paștelui, adică pe data de 28 aprilie 2019: „El nu a murit pe 29 aprilie, așa cum s-a vehiculat luni dimineață, când a fost el găsit. El a murit seara, în duminica sfântă de Paști, către ora 23.00. Corpul lui a fost găsit a doua zi dimineață. A murit la ora 22.55, exact distanța parcursă între… El s-a dus glonț spre moarte.” – declara avocata lui Răzvan Ciobanu în emisiunea Xtra Night Show, în urmă cu câteva luni, înainte ca ancheta să fie finalizată și dosarul închis.

Citește și – Oana Roman, revoltată: „Nu sunt făcută să fiu casnică”

Vezi mai multe imagini cu Răzvan Ciobanu în galeria foto de mai sus!

Sursă foto: Facebook, arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter