Ce fiică frumoasă are Răzvan Simion. „Mereu… Prințesa mea!”

De Unica.ro, pe

Din primul și singurul său mariaj, Răzvan Simion (41 de ani) are doi copii, o fiică și un fiu, Ianca (17 ani) și Tudor (13 ani). Recent, în mediul online, prezentatorul TV a publicat două fotografii cu fiica lui. Imaginile au mii de aprecieri și zeci de comentarii. „Mereu… Prințesa mea!”, a scris Răzvan în descrierea uneia dintre postări.

Ce fiică frumoasă are Răzvan Simion. „Mereu… Prințesa mea!”

„Foarte frumoasă domnișoara, superbă. Tatăl extrem de elegant”; „Copia feminină”; „Trunchiul și așchia!”; „Ai o frumusețe de fată! Așa tată, așa fată…”; „Frumoasă fiica ta, îți seamănă mult!”; „Sunteți un model de viață, relații cu cei dragi, vestimentație, preocupări, locurile în care vă încărcați de energie și frumos. O oază de normalitate…”, acestea sunt doar câteva dintre comentariile postărilor.

„Ianca vine mai des pe la București, Tudor se cam plictisește pentru că nu are prietenii pe aici și nici toate ustensilele cu care se dă. Strânge bani de motor acum”, mărturisea Răzvan în aprilie 2021, în podcastul lui Mihai Bobonete, „DA BRAVO!”.

Ianca a devenit din ce în ce mai activă pe Instagram, unde are acum 15 mii de urmăritori. Fiica prezentatorului are o relație foarte apropiată cu noua lui iubită. În martie 2021, pe pagina ei de Instagram, Ianca a publicat la Story o fotografie alături de partenera tatălui ei. Tot atunci a fost confirmată pentru prima dată identitatea acesteia.

Răzvan formează de aproape doi ani un cuplu cu Daliana Răducanu (30 de ani), arhitect și designer de interior. Tânăra a făcut parte din echipa emisiunii TV „Visuri la Cheie”, însă de câțiva ani are propriul business.

Articolul continuă după recomandări

Citește și: Răzvan Simion, declarație de dragoste pentru Daliana Răducanu: „Bineînțeles că te iubesc”

Citește și: Răzvan Simion și Daliana Răducanu, vacanță romantică în Grecia

Citește și: Ce spune Lidia Buble despre Răzvan Simion la 2 ani de la despărțire

În octombrie 2021, într-un interviu pentru revista VIVA!, Răzvan și Daliana au spus ce iubesc cel mai mult unul la altul.

„L-aș subestima pe Răzvan dacă l-aș defini printr-un singur element. Mi-a plăcut pur și simplu, în totalitate. Îl admir pentru intelectul lui, pentru sufletul lui, pentru șarmul lui, dar mai ales pentru modul în care știe să mă completeze”, a declarat Daliana.

„Recunosc, m-a atras vizual, ca femeie complexă. Am simțit de la început că are toate ingredientele”, a spus și Răzvan.

Timp de 5 ani, Răzvan a format un cuplu cu Lidia Buble (29 de ani). Fosta pereche s-a despărțit în 2020. Deși s-au despărțit, continuă să lucreze împreună. Înaintea relației cu Lidia Buble, timp de 15 ani, Răzvan a format un cuplu cu Diana, fosta lui soție, cea alături de care îi are pe Ianca și Tudor. Copiii moderatorului locuiesc cu mama lor în Timișoara.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter