Tudor Chirilă, mesaj către cei care cred în teorii conspirative: „Ăștia care ne conduc nu sunt capabili să conspire la nimic”

În urmă cu un an, trupa „Vama”, în colaborare cu un alt artist, au lansat piesa „Pandemie”, în care îi criticau pe cei care refuzau să creadă în existența coronavirusului ori să poarte măști de protecție. Pentru solistul Tudor Chirilă, modul în care autoritățile au gestionat pandemia de COVID-19 nu a lăsat nicio amprentă pozitivă sau negativă.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, celebrul artist a explicat că nu crede în teorii ale conspirației: „eu cred că autoritățile din România sunt atât de imbecile și de cretine încât nu sunt capabile de niciun plan, nici unul diabolic și nici unul pozitiv. Îți trebuie, în primul rând, inteligență și viziune strategică ca să transformi un moment pandemic într-unul care să-i constrângă pe oameni. Nu cred în teoria conspirației pentru că, pur și simplu, ăștia care ne conduc nu sunt în stare, nu pot să conspire la nimic”, a povestit cântărețul.

Mai mult decât atât, Tudor Chirilă crede că fiecare dintre noi este vinovat, într-o oarecare măsură, pentru că a lăsat să acceadă la putere niște corupți și niște incompetenți: „instituțiile sunt pline de oameni care nu fac nimic, asta e o problemă foarte mare. Asta nu înseamnă că poporul român nu are resurse”, a mai continuat solistul trupei „Vama”.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter