Horoscop Saturnia: Câţi ani de închisoare face Gigi Becali. Ce spun astrele?

De Saturnia, pe

Saturnia ştie tot ce mişcă printre stele, fie ele pe cer sau pe pământ. De la zodii, la vedete, Saturnia analizează lumea mondenă din punct de vedere astral. Saturnia: Astrele sunt confuze când vine vorba de închisoare şi sentinţe judecătoreşti. Dar dacă tot ştim ce a mâncat Gigi Becali la prânz în puşcărie, cred că vom continua să vedem hăhăieli în jurnalele sportive.
Deputatul Gigi Becali, finanţator al echipei Steaua, a fost condamnat definitiv, luni, de instanţa supremă la trei ani de închisoare cu executare în dosarul schimbului de terenuri cu MApN, alături de fostul ministru Victor Babiuc şi fostul şef al Statului Major General Dumitru Cioflină.
Pe lângă şocul iniţial, cum că infractorii din România mai primesc şi sentinţe cu executare şi pe lângă şocul secundar, cum că populaţia sărăcită ţine tot cu cei care i-au furat, ştirea a fost primită cu căldură printre astre.
Gigi Becali, în vârstă de aproape 55 de ani, care a fost condamnat la trei ani de închisoare, ar putea fi pus în libertate condiţionată după cel puţin doi ani. Dacă va munci după gratii sau va elabora lucrări ştiinţifice, invenţii sau inovaţii, finanţatorul Stelei ar mai putea beneficia de o reducere a pedepsei.
Oare se va apuca să ţină cursuri, seminarii şi să scrie lucrări ştiinţifice, după modelul de succes al altui deţinut celebru de la Rahova, Adrian Năstase?
Poate că nu va fi nevoie, dacă preşedintele Băsescu chiar îi oferă graţierea, pentru un procent grăsuţ de popularitate.
Horoscop Saturnia: Câţi ani de închisoare face Gigi Becali. Ce spun astrele?
Citeşte şi Saturnia: Oana Zăvoranu, lupul şi năravul. Află motivul schimbărilor de look ale vedetei

Gigi Becali, Preşedintele Băsescu şi graţierea de bună credinţă

La întrebarea clasică şi inutilă a jurnaliştilor „ce simţiţi/ ce părere aveţi de sentinţă”, Gigi Becali a vorbit despre Dumnezeu şi preşedintele Băsescu, în contextul unei posibile graţieri.
Astrele devin din nou foarte tulburi atunci când vine vorba de politică, mai ales la un nivel atât de înalt.
Dacă e să ne luam după Cristian Tudor Popescu, Traian Băsescu ar câştiga vreo 35 de procente de popularitate în cazul acestei graţieri. Întrebarea este dacă îl mai interesează un astfel de troc şi ce planuri are după terminarea mandatului. Astrele nu pot estima nici intenţiile preşedintelui în privinţa carierei politice.
Acest articol este un pamflet şi trebuie tratat ca atare!
Citeşte mai departe şi află ce a mâncat Gigi Becali în prima zi de închisoare şi ce spun astrele despre o posibilă prelungire a pedepsei, pe pagina următoare!
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter