Tom Hanks și Rita Wilson au fost externați. Ambii se află în izolare la domiciliu

De Raluca Vițu, pe Ultimul update Marți, 17 martie 2020, 13:14

Actorul american Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au fost externați luni din spitalul din Queensland, Australia.  Cei doi se află acum sunt în izolare la domiciliu, potrivit washingtonpost.com.

Tom Hanks și soția sa, ambii în vârstă de 63 de ani, au fost spitalizați săptămâna trecută după ce au fost diagnosticați cu boala COVID-19.

Ei se află în Australia pentru a filma o producție bazată pe viața lui Elvis Presley, în care Hanks joacă rolul lui Tom Parker, managerul lui Presley, într-un film regizat de Baz Luhrmann. Din cauza epidemiei de coronavisrus, filmările au fost suspendate.

Citeşte şi Tom Hanks, șase reguli pentru o căsnicie fericită

Îndrăgitul actor își ține fanii la curent cu tot ce i se întâmplă prin intermediul rețelelor sociale. Într-una dintre postările sale de acum câteva zile, Hanks a explicat că este bine să stea izolați pentru a nu infecta persoane care au probleme mai grave de sănătate, cărora noul coronavirus le-ar putea fi fatal. În plus, actorul le mulțumește cadrelor medicale pentru profesionalism și pentru atenția pe care le-o acordă.

“Vreau să le mulțumesc medicilor pentru că au atât de multă grijă de noi. Eu și soția mea avem Covid-19 și trebuie să stăm izolați pentru a nu răspândi virusul. Sunt persoane cărora le-ar putea fi fatal. Acum suntem mai bine. Cu toții putem trece peste această perioadă grea dacă ascultăm sfaturile experților și avem grijă unul de celălalt”, a scris Tom Hanks în postarea sa, pe Instagram.

surse foto – instagram.com, profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter