Tom Hanks are coronavirus. Actorul și soția sa au fost testați pozitiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 martie 2020, 12:05
Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, au fost diagnosticați cu coronavirus. Vestea a luat prin surprindere toți fanii actorului.

Tom Hanks și soția sa, Rita Wilson, ambii în vârstă de 63 de ani, se aflau la filmări în Australia pentru o peliculă despre viața lui Elvis Presley. Cei doi s-au simțit obosiți și au avut simptomatologia specifică unei răceli și și-au făcut analizele pentru coronavirus, iar acestea au ieșit pozitive. Îndrăgitul actor a scris un mesaj pe contul său de Instagram în care și-a anunțat urmăritorii despre situația prin care trece:

„Bună, tuturor! Sunt împreună cu Rita în Australia. Ne simțeam puțin obosiți, de parcă am fi răcit. În plus, aveam dureri musculare. Pe Rita o deranjau frisoanele și febra. Am fost testați pentru coronavirus și rezultatul a ieșit pozitiv pentru amândoi. Ce este de făcut acum?”. Fotografia care însoțește mesajul este sugestivă, înfățișând o mănușă chirurgicală folosită.

Australia are în acest moment 120 de cazuri confirmate de coronavirus, iar în România sunt 49 de cazuri, ultimele două fiind confirmate în această dimineață.

Citește și –  Tom Hanks, șase reguli pentru o căsnicie fericită

Sursă foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter