[FOTO] Ţinute sexy la premiera filmului “Springbreakers”

De Viva.ro, pe

Vanessa Hudgens, Selena Gomez şi Ashley Benson au ales ţinute foarte sexy & glam la premiera filmului Spring Breakers care a avut loc ieri, la Cinestar Potsdamer Platz în Berlin.
Cele trei actrite au fost absolut stralucitoare, in sensul propriu al cuvantului! Ashley Benson a purtat o rochie lunga, din lame auriu, cu spatele gol. Tot cu spatele gol s-a afisat si Selena Gomez. Tinuta ei Atelier Versace a fost cu adevarat provocatoare: un costum negru, cu epoleti aurii si decolteu adanc si, ca si cand toate aceste elemente nu ar fi fost suficient de sexy, atunci cand Selena s-a intors cu spatele, a dezvaluit o adevarata surpriza!
Ceva mai cuminte, Vanessa Hudgens a preferat sa isi dezgoleasca doar un umar si un picior… Ea a purtat o creatie Naeem Khan, cu flori multicolore.
Filmul Springbreakers spune povestea a patru fete, cele mai bune prietene de mici copile, care sunt acum la colegiu si vor sa intre intr-o aventura si se decid sa jefuiasca un fast-food. Ca sa scape de inchisoare, ele sunt puse de un traficant de arme sa lucreze pentru el.
Vezi galeria foto pe viva.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter