Tina Turner a vorbit pentru prima dată despre moartea fiului ei: „Am fost șocată”

De Oana Savin, pe
Tina Turner a vorbit pentru prima dată de la moartea fiului ei, Craig, despre acest incident care „a șocat-o”. Artista a declarat că nu se aștepta în niciun moment ca fiul ei să recurgă la acest gest.

Câștigătoarea a opt premii Grammy a afirmat pentru BBC News că nu își poate da seama ce anume l-a făcut pe Craig să își ia viața întrucât avea un viitor strălucit și chiar își găsise dragostea.

Încă nu știu ce l-a făcut să ajungă la limită deoarece mi-a spus că nu a a mai întâlnit niciodată o femeie care să-l facă să simtă așa ceva. O aducea să o cunosc de ziua lui, în August”, a declarat Turner.

„Își decorase apartamentul pe care i l-am cumpărat cu ani în urmă. A obținut o slujbă nouă la o firmă de imobiliare proeminentă din California și era foarte fericit”, a mai spus Tina.

Artista, în vârstă de 78 de ani, a precizat bănuiește că fiul ei suferea de singurătate.

Cred că a avut legătură cu faptul că se simțea singur. Dar dacă era așa, de ce nu și-a sunat noua iubită pentru a-i ridica moralul? Era o persoană introvertită. Era foarte timid. Acum, când stau să mă gândesc la conversațiile noastre îmi dau seama de o schimbare. Ultimele dăți când am vorbit era diferit și eu nu am știut nimic până ce s-a sinucis”, a continuat Turner.

Potrivit medicilor legiști, Craig Turner s-a sinucis prin împușcare în casa sa din Studio City, California, la vârsta de 59 de ani.

În pofida morții tragice și neașteptate a fiului ei, Tina Turner a afirmat că intenționează să mai stea pe aici o perioadă și că nu își face deloc griji în legătură cu mortalitatea ei.

Moartea nu este o problemă pentru mine. Chiar nu mă deranjează să plec”, a încheiat artista.

Citește și: Madonna și-a șocat fanii cu un selfie în care arată îngrozitor

Citește și: Selma Blair suferă de o maladie cumplită: „Sunt handicapată”

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter