Ashina Sei a încetat din viață. Actrița avea 36 de ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 16 septembrie 2020, 14:59

Ashina Sei, o actriță celebră în Japonia, cunoscută pentru rolul său din filmul „Silk” a fost găsită moartă în locuința ei din Tokyo. Aceasta avea 36 de ani.

Atât polițiștii, cât și reprezentanții acesteia au confirmat vestea „tristă și nefericită” că Ashina Sei s-a sinucis. Trupul neînsuflețit a fost descoperit de fratele ei, care a căutat-o după ce aceasta nu i-a mai răspuns la telefon și la mesaje.

Citește online gratuit numărul de septembrie al revistei Unica

„Detaliile despre caz sunt în prezent în curs de anchetare, dar am dori să cerem mass-media să ia în considerare durerea profundă a familiilor lor și să se abțină de la intervievarea lor. Am dori să ne exprimăm sincera noastră recunoștință pentru bunătatea lui Ashina în timpul vieții sale și ne rugăm pentru sufletele tuturor”, se arată în declarația oficială a reprezentanților actriței, potrivit People.

Născută în 1983, în Fukushima, Ashina Sei a fost mai întâi un model de succes, apoi, în 2002, și-a făcut debutul în actorie cu rolul din seria The Tail of Happiness”.

Citește și: Kim Kardashian se alătură celebrităților care vor boicota Facebook și Instagram

Ea a continuat să joace în mai multe filme japoneze și emisiuni TV, inclusiv drama polițistă Aibo”. De asemenea, a dat voce personajului Emily Thorne în versiunea în limba japoneză a serialului american Revenge”.

În 2007, a obținut rol principal în drama regizată de François Girard, Silk,” o coproducție japoneză- canadiană-italiană, unde a jucat alături de Keira Knightley.

Sei Ashina, Keira Knightley

Sursă foto: Profimedia

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter