Teri Hatcher, desfigurată din cauza operațiilor estetice FOTO

De Oana Savin, pe
Teri Hatcher nu mai seamănă deloc cu cea care a cucerit inimile publicului în serialul „Desperate Housewives”. Actrița este acum de nerecunoscut, după ce a abuzat de operațiile estetice ce i-au făcut mai mult rău decât bine.

Deși a fost una dintre cele mai frumoase actrițe de la Hollywood, Teri Hatcher și-a făcut atât de multe operații estetice încât nu mai seamănă deloc cu cea de acum câțiva ani.

Chiar și admiratorii actriței au spus că aceasta a mers prea departe și că trebuie să se oprească cu operațiile pentru că nimeni nu o va mai recunoaște.

Teri Hatcher, desfigurată din cauza operațiilor estetice FOTO

Teri Hatcher este departe de imaginea pe care a avut-o în filmul „Tomorrow Never Dies” din seria „James Bond”.

Cu toate că imaginea sa a suferit transformări vizibile, Teri continuă să fie apreicată la Hollywood, de unde primește oferte de a juca în filme.

Anul acesta a apărut în filmul „Madness in the Method”.

Luna trecută, Hatcher a postat pe Instagram o fotografie cu noua sa înfățișare. Reacțiile fanilor ei nu au întârziat să apară, iar aceștia i-au recomandat să renunțe la aceste metode de înfrumusețare deoarece nu are nevoie de botox sau alte operații estetice.

Teri Hatcher s-a remarcat în filmul „Tango&Cash”. Deși a avut un success imens, ea a cunoscut celebritatea cu rolul Susan din serialul „Desperate Housewives/Neveste Disperate”, între anii 2004-2012.

Citește și: Cine sunt și cum arată partenerele celor mai sexy bărbați din lume

Citește și: Sinead O’Connor nu mai vrea să stea cu „dezgustătorii” oameni albi după ce s-a convertit la islam

Sursă foto: Shutterstock, Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter