Teo şi-a început cariera ca vânzătoare la tarabă

De Geo Berciu, pe

Este una dintre vedetele divertismentului din România şi are ani întregi de televiziune în spate, dar pentru Teo Trandafir lucrurile nu au stat mereu aşa. La început, a fost vânzătoare la tarabă.
Chiar dacă era una dintre studentele eminente ale Facultăţii de Litere, Teo Trandafir nu a dat înapoi atunci când i s-a propus un post mult sub calificarea ei.
Teo şi-a început cariera ca vânzătoare la tarabă
„În facultate am lucrat prima oară, am fost profesor suplinitor de engleză. Când am terminat facultatea, a venit revoluţia şi m-am angajat ca vânzătoare de sticlărie şi bilete de odihnă în magazinul Eva din Bucureşti. Ca să îmi susţin lucrarea de diplomă, a trebuit să îmi cer voie de la şefa „de tarabă”, care era… moartea. Am terminat arabă principală cu 10, mi-am luat diploma, am pus-o într-un caiet studenţesc şi m-am întors la tarabă. Nu era nimeni mai bun ca mine”, a povestit Teo.
Teo şi-a început cariera ca vânzătoare la tarabă
În perioada în care a lucrat ca vânzătoare, simpatica prezentatoare tv şi-a dat seama că oamenii nu trebuie judecaţi după aparenţe.”Este o perioadă în viaţă când fiecare trecem prin situaţii grele, iar oamenii au tendinţa să ne judece. Dacă te văd că strângi gunoaie, te judecă, crezând că toată viaţa ai făcut şi vei face asta. Am învăţat că oamenii au o perioadă a lor, niciodată să nu îi judeci după aparenţe”, a mai spus Teo Trandafir într-un interviu pentru ziarulring.ro.
Teo şi-a început cariera ca vânzătoare la tarabă
După această experienţă, Teo s-a angajat la radio ca secretar-dactilograf, iar de aici pânî la a prezenta ştirile, apoi o emisiune la tv nu a mai fost decât un pas.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter