Teo Trandafir, luată peste picior de Florin Călinescu la un eveniment monden: „Toată lumea se uita la mine și râdea!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 19 ianuarie 2022, 16:57

Teo Trandafir a povestit, în emisiunea pe care o moderează, de la Kanal D, “Teo Show”, un incident ceva mai jenant petrecut în urmă cu mulți ani, în cadrul unui eveniment la care participau mai multe vedete din televiziune. Îndrăgita prezentatoare a spus că Florin Călinescu i-a spus la evenimentul la care se aflau câteva cuvinte care au făcut-o să se simtă stânjenită.

Florin Călinescu! Eram la un eveniment foarte important, lume foarte importantă și eu mă îmbrăcasem în cea mai frumoasă rochie a mea, singura, de altfel, pentru că eu port pantaloni. Era o rochie neagră. Mă pusesem pe toc și aveam impresia că îmi calc pe ochi și îmi pusesem un colier supradimensionat, din perle.

L-am văzut pe Călinescu cum se uită la mine și îmi ziceam: „Mă ia, mă ia! Mi-o dă puternic’. Se uită Călinescu la mine și zice: „Ce faci mă?”. Eu trebuie să i-o servesc frumos, ca altfel mă bate și zic: „Port!”. Și el spune: „Ce porți, mă? Marea Sargaselor?”. Am zis că mor, că intru în pământ. Toată lumea se uita la mine și râdea. M-am simțit îngrozitor, dar avea dreptate până la urmă – a declarat Teo Trandafir în emisiune.

Citeşte şi: Marian Godină va deveni tată pentru prima oară

Citeşte şi: Cum a rezolvat Elena Lasconi problema facturilor mari la gaze și curent în Câmpulung Muscel

Citeşte şi: Amalia Năstase e din nou la dietă: „Am pus 15 kg înapoi din cele 30 pierdute acum trei ani”

Citeşte şi: Mădălin Voicu a aflat târziu de sarcina fiicei sale: „N-a vrut să-mi spună!”

După această măturisire, Teo a dezvăluit că și Mihai Găinușă a luat-o peste picior în trecut.

A fost odată… Nu știu dacă vă mai aduceți aminte… Mihai Găinușă. Mi-a zis o chestie care m-a durut până în adâncul sufletului. Mă chinuisem să slăbesc vreo 30 de kilograme. Mi-a zis la televizor, după ce mă chinuisem să slăbesc: „Ești slabă, Teo Trandafir! Ești foarte slabă!”. Am simțit-o ca pe un pumnal în piept și nu i-am iertat-o niciodată – a adăugat Teo.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter