Teo Trandafir, relație specială cu fiica ei: “Orice mamă, deși pretinde că este pregătită, are un moment de șoc” / Exclusiv

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 februarie 2023, 11:31

Teo Trandafir are o relație specială cu fiica ei și nu este pregătită pentru momentul în care Maia își va lua zborul de lângă ea.

Teo Trandafir are o relație specială cu fiica ei, Maia, și mărturisește că adolescenta reușește să o surprindă zilnic cu gândirea ei matură.

Ce spune Teo Trandafir despre fiica ei cu care are o relație specială?

Prezentatoarea Teo Show, emisiune ce se difuzează sâmbăta și duminica de la 10.00, la Kanal D, a dezvăluit pentru UNICA.RO că nu este pregătită pentru momentul în care Maia, fiica ei, își va lua zborul de lângă ea.

Teo a vorbit atât despre planurile ei de viitor, dar și despre faptul că-și dorește să facă o afacere cu încălțăminte. Ea a dezvăluit și cum reușește să se mențină la aceeași greutate, după operația la stomac.

În ultimele luni v-am văzut în weekend pe micul ecran 😊. Cum s-a schimbat programul dvs, ați avut timp mai mult pentru plăcerile care vă bucură inima?

O emisiune de genul celei pe care o realizăm acum presupune foarte multă muncă, pentru că sunt foarte multe subiecte de pregătit pentru fiecare ediție. Programul meu a rămas același, sunt în redacție, alături de colegii mei, de luni până vineri.

Televiziunea începe să piardă teren în fața online-ului, v-ați gândit vreodată să dezvoltați un proiect în zona aceasta?

Cred că toate lucrurile vin la vremea lor și dacă aș forța acum în această direcție a online-ului nu ar fi ceea ce trebuie. Dar, un proiect online nu se exclude niciodată în momentul în care aș găsi un partener care chiar să se priceapă și să își dorească să facem împreună un astfel de proiect.

Teo Trandafir: „Am încercat cât am putut să merg pe logică și pe înțelepciune și nu mi-a ieșit întotdeauna”

Ce rezoluții aveți pentru 2023?

Să accept lucrurile pe care viața mi le oferă, cu bucurie și cu înțelepciune, așa cum sper că încearcă toată lumea. Degeaba încerci să faci lucruri care nu sunt menite a se întâmplă, pentru că ele nu vor avea un final așteptat.

Ce sfat ar avea Teo Trandafir de astăzi, pentru Teo de la 25 de ani?

M-aș sfătui să fiu mai decisă în luarea unor hotărâri, chiar riscând. Am încercat cât am putut să merg pe logică și pe înțelepciune și nu mi-a ieșit întotdeauna.

Ce face Maia? Cu ce cum vă mai surprinde? 😊

Maia are în fiecare zi surprizele ei, așa cum are fiecare om în lumea asta. Este un om în toată firea, își vedea de viața ei lângă mine și o las să facă asta, pentru că mi se pare înțelept să procedez așa. Mă surprinde în fiecare zi cu modul matur în care se raportează la viață.

Ce sfat i-a dat Teo Trandafir fiicei sale, Maia

Ați dezvăluit, la un moment dat, că și-ar dori să studieze în străinătate. Cum ați pregătit-o și ce sfaturi i-ați dat pentru când își va lua zborul de sub aripile dvs?

Cred că în momentul în care ea va decide să facă acest lucru, va fi pregătită. Deocamdată așteptăm acel moment, nu forțăm nimic pentru că nu are rost. Sfatul pe care o să i-l dau este același pe care i l-am dat întotdeauna: singurul lucru pe care trebuie să îl faci în viață asta este să fii fericită!

Sunteți pregătită pentru această „separare” de fiica dumneavoastră?

Nu îmi dau seama, pentru că nu mă gândesc foarte des la acest lucru, având în vedere că nu se întâmplă mâine. Dar orice mamă care își vede puiul că se duce unde îi este menit să se ducă, deși pretinde că este pregătită, are un moment de șoc. Toate mamele cu care am vorbit mi-au mărturisit același lucru.

Teo Trandafir are o relație specială cu fiica ei, Maia, așa că își dorește să studieze afară, dar să se întoarcă acasă

Este România țara în care ați vrea să își croiască Maia un viitor după terminarea studiilor?

Ar fi o oportunitate. După părerea mea, dacă ni se întorc copiii mai deștepți, mai educați, mai liniștiți în țară, avem o șansă să schimbăm ceva.

Teo Trandafir: „Hamburgerul nu îl mănânc cu sos și chiflă, mănânc doar carnea din interior”

Spuneați că „ un stil de viață sănătos presupune să nu cazi în extreme”. Cum arată astăzi planul dvs alimentar? Există alimente pe care nu le consumați deloc?

Mănânc destul de puțin, regula este să mănânc atunci când îmi este foame și cât trebuie. Nu exagerez niciodată, operația de gastric sleeve pe care am suferit-o nici nu mi-ar permite acest lucru. Încerc să nu mă duc la extreme. De exemplu, eu hamburgerul nu îl mănânc cu sos și chiflă, mănânc doar carnea din interior. Bineînțeles că există alimente pe care nu le consum, mai ales alimente care nu îmi plac. Eu, de exemplu, nu mănânc cozonac pentru că nu îmi place.

„Merg la dermatolog periodic”

În ce constă rutina dvs de îngrijire? Ce trucuri de frumusețe aveți și pe care le puteți împărtăși și cititoarelor unica.ro?

Am un ritual zilnic care include duș, spălat pe cap și utilizarea cremei hidratante. Nu fac ceva în mod deosebit, dar merg la dermatolog periodic. În ceea ce privește trucurile de frumusețe nu sunt în măsură să dau sfaturi, pentru că depinde de ceea ce îmi recomandă dermatologul și de sfaturile pe care mi le dă în funcție de nevoile tenului meu.

Le-aș recomanda să meargă la un specialist. Dar ce le-aș recomanda cu toată inima este să fie atente la timpii de odihnă și la hidratare, să nu consume multă sare pentru că se va vedea acest lucru, să nu exagereze cu fumatul și cu lucruri care se văd, ca efecte, pe pielea noastră.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

PE ACELAȘI SUBIECT
   
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter