Teo Trandafir, dezvăluiri despre relaţia cu Antonio Passarelli

De Geo Berciu, pe

În ultima perioadă, se speculează tot mai mult în privinţa unei posibile relaţii între Teo şi Antonio Passarelli.
Nu ai cum să nu remarci zâmbetele, glumele şi gesturile pe care Teo şi Antonio Passarelli le fac în timpul emisiunii de la Kanal D, semn al unei apropieri şi al unei înţelegeri deosebite. Dar toate acestea ţin de prietenie, iar Teo susţine că are cu Antonio o relaţie la fel cum avea pe vremuri cu Mircea Badea.
Teo Trandafir, dezvăluiri despre relaţia cu Antonio Passarelli

„Antonio este un erudit, un om cult, cum rar poţi să mai găseşti în zilele noastre. Este o persoană cu care îţi face plăcere să discuţi, te stimulează intelectual atunci când îţi prezintă argumentele sale. Stăm ore întregi să vorbim despre Dante, Petrarca, ne completăm perfect intelectual. Şi… dacă asta înseamnă o relaţie, DA, e o relaţie!!! Îmi era dor de o relaţie aşa cum am avut cu Mircea Badea, iar ce trăiesc acum cu Antonio este un lucru asemănător, însă, fireşte, cu inconvenientele şi prejudecăţile de care trebuie să mă lovesc de fiecare dată”, a spus vedeta.
Teo Trandafir, dezvăluiri despre relaţia cu Antonio Passarelli

Interesant este faptul că prietenia de pe micul ecran a trecut şi dincolo de acesta, iar fiica lui Teo l-a cunoscut şi îl apreciază mult pe reputatul bucătar italian. „Eu cred într-un sentiment superior care se numeşte fascinaţie. N-are nicio legatură cu derizoriu. Sunt într-o absolută admiraţie faţă de un om extrem de modest, cu care Maia se simte extraordinar. Avem o legatură foarte frumoasă”, a mai spus Teo la Kanal D.
Teo Trandafir, dezvăluiri despre relaţia cu Antonio Passarelli

Cei doi nu se sfiesc să apară la diverse evenimente mondene împreună, alimentând astfel zvonurile, însă liniştiţi, ei îşi văd de minunata prietenie pe care au dezvoltat-o, bazată pe înţelegere, respect reciproc şi completare la nivel intelectual.

(Sursă foto: teotrandafir.com – Marian Teodorescu)

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter