Teo Trandafir, despre iubitul care i-a furat primul sărut: „A fost atât de frumos, atât de cumva!”

De Unica.ro, pe

Teo Trandafir (53 de ani) a făcut câteva dezvăluiri neștiute de public, legate de perioada adolescenței. Îndrăgita prezentatoare de televiziune a participat la provocarea “Test de vedetă”, rubrică prezentată de reporterul Sergiu Piloff, ce face parte din emisiunea “Teo Show”, pe care ea o moderează. În cadrul acestei rubrici, Piloff le adresează vedetelor câteva întrebări incomode, iar printre acesetea s-a numărat și o curiozitate legată de primul sărut al lui Teo.

Vedeta de la Kanal D a mărturisit cu multă sinceritate cum a fost pentru ea primul sărut și cine era băiatul care îi picase, în adolescență, cu tronc.

„Adolescența a fost cumva perioada vieții mele prolifică, pentru că am putut să dau și să primesc iubire. Mi-aduc aminte primul sărut, cam la 16 să fi fost, dacă nu cumva 15. A fost atât de frumos, atât de emoționant, atât de jenant cumva, pentru că nu știam nici eu, nici el ce facem. Eram îmbrăcată într-un palton pe care îl primise mama cadou, aveam un guler, oribil de altfel, din blană.

Iubitul meu de atunci, care nu era iubitul meu, era prietenul meu, s-a apropiat de mine și mi-am dat seama că se întâmplă. Am închis ochii și s-a produs inevitabilul. Ne-am pupat efectiv ca puii și după aceea s-a lăsat liniștea aia penibilă. Mă ducea la școală în fiecare zi, învățam în același liceu și îmi ducea ghiozdanul”, a dezvăluit Teo Trandafir, în cadrul rubricii „Test de vedetă”.

Teo Trandafir, dezvăluiri despre mariajul cu primul soț

În urmă cu câteva săptămâni, Teo a vorbit în cadrul unui podcast depsre primul său mariaj. Vedeta de la Kanla D a fost căsătorită de două ori – prima oară în 1990, cu pilotul Alexandru Trandafir, iar a doua oară în 2021, cu Constantin Iosif.

Primul mariaj al vedetei a durat șase ani, iar cel de-al doilea, doar șase luni.

Citeşte şi: Gabriela Cristea, criticată că-și editează fotografiile: „Cum în poze ești așa de slabă? Noi te vedem la TV…”

Citeşte şi: Prințul Harry, lovitură fără precedent pentru tatăl său. Prințul Charles este „profund șocat și rănit”

Citeşte şi: Cătălin Scărlătescu are planuri mari cu Doina Teodoru. Ce-și dorește celebrul chef

Citeşte şi: Ce a spus Lidia Buble după ce a fost surprinsă în compania afaceristului Horațiu Nicolau

Teo a spus că între ea și Alexandru Trandafir s-a înfiripat o poveste de dragoste după ce inițial au fost doar prieteni.

„Am ieșit la un suc, la două, la trei. Am devenit prieteni apropiați. Am hotărât să ne căsătorim după Revoluție, pentru că asta mi-ar fi acordat mie încă un pic de libertate. Era obraznic cu tata, respectuos, dar încerca să mă protejeze. Tata încerca să știe unde sunt și mă suna pe fix: „Da, nu știu. Înțeleg că vreți să știți unde este fiica dvs. Eu asta nu știu, pot să vă spun unde este soția mea”. Mă scotea în oraș, îmi dădea suc, mă lua de la facultate când ploua”, a spus Teo Trandafir în emisiunea de la Kanal D, „În Oglindă”.

Apoi, Teo a mărturisit care a fost problema în căscnicia lor:

„Meseria lui nu se putea face în București. Trebuia să plece duminică seara și venea vineri sau sâmbătă. Eu plângeam când pleca, de fiecare dată. Ne-am pus problema – hai să facem într-un fel -. Oamenii vin în viața mea, stau ce stau și după își găsesc rostul lor, treaba lor. Eu nu mă pot reloca la nesfârșit. Dacă iubești cu adevărat pe cineva, îl lași să plece”, a adăugat Teo.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter