Teo, cerută de nevastă în direct. Uimitor, dar răspunsul a fost „DA”!

De Geo Berciu, pe

Teo a ajuns să fie cunoscută pentru umorul ei incredibil şi pentru modul cum tratează în glumă orice subiect oricât de serios ar fi. Chiar şi o cerere în căsătorie poate fi transformată oricând într-un motiv de amuzament.

În ultima emisiune, bucătarul Antonio Passarelli a dezvăluit că prietenii săi virtuali îi spun că formează un cuplu foarte frumos cu aceasta şi că toţi îi văd căsătoriţi. „Lumea deja ne-a cuplat pe Facebook. Spune că ne stă bine împreună, ne urează ” casă de piatră” şi toate cele”, a mărturisit celebrul bucătar.
Teo, cerută de nevastă în direct. Uimitor, dar răspunsul a fost "DA"!

Şi i-a fost de ajuns lui Teo ca să înceapă să glumească. „Foarte subtilă cererea. Cererea în căsătorie, la ea mă refer. Nu te mai sfii, răspunsul este oricum DA”, a fost răspunsul prezentatoarei tv, spre amuzamentul celor prezenţi. „Teo este o femeie deosebită. Îmi place tare mult la ea faptul că este tot timpul sinceră. Ce-i trece prin cap scoate pe gură. E formidabilă”, a ţinut să adauge Antonio.
Teo, cerută de nevastă în direct. Uimitor, dar răspunsul a fost "DA"!

Trecând peste glumele pe care cei doi le fac de obicei vizavi de statutul lor de „îndrăgostiţi” sau de viitori „căsătoriţi”, cele două vedete sunt legate de un respect reciproc aparte. La debutul lui în emisiune, Teo i-a făcut chef-ului o prezentare deosebită. „Mi-am dorit foarte mult să lucrez cu un om care să-mi demonstreze că nebunia, frumuseţea, arta şi bunul simţ pot să facă o casă minunată împreună. L-am văzut la televizor, l-am invidiat pe Dan Bittman pentru că a lucrat cu el”, a spus Teo, iar reacţia lui Antonio nu s-a lăsat aşteptată: „Pentru mine reprezinţi excelenţa în televiziune! Sper să mă ridic măcar la 10% din aşteptările tale”.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter