Tatăl lui George Burcea îi ține partea Andreei Bălan și recunoaște: „Ei aveau de mult probleme”

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 27 februarie 2020, 13:40
Tatăl lui George Burcea a făcut noi declarații despre situația la limită în care se află Andreea Bălan și șoțul său. Cei doi sunt despărțiți de mai mult timp, iar actorul s-a mutat de acasă.

George Burcea a fost prins drogat la volan, iar tatăl său a mărturisit că nu este surprins de acest comportament iresponsabil: „Ce să zic, aveam bănuielile mele ca face asta (n.r: se droghează). Îmi pare tare rău că a ajuns să facă asta, are și el familie, copilași. Muncește mult și asta face George cu banii câștigați? Nu vreau să zic mai multe, este un subiect tare sensibil. Îmi pare rău pentru el”, – a spus Nelu Burcea pentru impact.ro.

Andreea Bălan și George Burcea păreau un cuplu perfect. Cei doi au făcut nunta în urmă cu jumătate de an și nimic nu avea să prevestească ce a urmat să se întâmple. Cu toate astea, Nelu Burcea susține că între cei doi au mai existat probleme de-a lungul timpului: „Vă zic ce am mai auzit si eu din diferite probleme. Ei aveau de mult probleme, dar Andreea a fost foarte înțelegătoare și permisivă. Dar el parcă a luat-o razna. După ce s-a aflat astăzi (că s-a drogat), sper să vă dați seama cât adevăr este în vorbele lui despre mine” – a completat socrul Andreei Bălan.

Nici Andreea Bălan și nici George Burcea nu au făcut până acum declarații oficiale cu privire la despărțire sau divorț, însă fiecare a scris câte un mesaj edificator pe rețelele sociale. În timp ce Andreea Bălan a dezvăluit direct că sunt despărțiți, soțul său, actorul George Burcea a răbufnit și a transmis un mesaj acid.

Vezi imagini cu Andreea Bălan și George Burcea în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter