Tatăl lui George Burcea, acuzații dure la adresa fiului său: „Sunt pregătit să spun tot”

De Unica.ro, pe Ultimul update Miercuri, 26 februarie 2020, 13:47
Tatăl lui George Burcea, Nelu Burcea, a făcut niște acuzații dure la adresa fiului său. Acesta îl desființează moral pe cel căruia i-a dat viață și-l acuză de distorsionarea realității.

George Burcea și Andreea Bălan sunt despărțiți. Actorul a plecat de acasă de câteva zile și între timp a fost prins de Poliție conducând sub influența drogurilor, aspect pentru care s-a ales cu dosar penal. Chiar dacă nici Andreea și nici soțul său nu au declarat până acum nimic oficial despre divorț, pesemne că situația nu este încă foarte clară între ei, actorul nu mai locuiește în casa artistei, ci vine doar în weekend să-și vadă fetițele.

Tatăl lui George Burcea a făcut o declarație cel puțin șocantă despre fiul său, Nelu Burcea fiind de partea Andreei Bălan în tot acest scandal: „Ce bărbat este acela care își părăsește familia? Își lasă soția și copii? El vorbeste despre moralitate? Minciunile exagerate ale acestui actor visător nu vor duce la nimic bun. Sunt pregătit să spun tot”, – a declarat tatăl lui George Burcea pentru impact.ro.

Nelu Burcea mai susține că fiul său deformează foarte mult realitatea. Actorul a declarat în repetate rânduri că părinții sunt sunt divorțați de mai bine de 30 de ani, însă în realitate, lucrurile nu stau nici pe departe așa: ”Încă suntem căsătoriți, nu ne-am separat niciodată în acte. Vom divorța la începutul lunii aprilie, la judecătoria Buftea”, – a mai mărturisit socrul Andreei Bălan pentru sursa citată.

Vezi mai multe imagini cu Andreea Bălan și George Burcea în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter