Donald Trump, o nouă acuzație de hărțuire sexuală. Ce a povestit fostul model Amy Dorris

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 18 septembrie 2020, 09:55
Donald Trump este acuzat din nou de agresiune sexuală. Victima ar fi un fost fotomodel american, Amy Dorris. Aceasta susține că totul s-a întâmplat la turneu de tenis US Open, în 1997. 

Donald Trump ar fi agresat-o în fața toaletei din loja sa VIP, la turneul de tenis US Open, pe 5 septembrie 1997. Amy Dorris, care la vremea aceea avea 24 de ani, a mers acolo însoțită de partenerul său, Jason Binn. Fostul fotomodel a povestit pentru cotidianul britanic The Guardian că gesturile actualului președinte american au făcut-o să se simtă ”violată”.

Citește online gratuit numărul de septembrie al revistei Unica

Cum ar fi agresat-o Donald Trump pe Amy Dorris

Amy Dorris a mărturisit că Donald Trump, care atunci avea 51 de ani, a sărutat-o cu forța, a atins-o pe tot corpul și nu i-a dat drumul din brațe, deși s-a zbătut să scape din strânsoarea îmbrățișării sale.

”El şi-a băgat limba în gâtul meu, iar eu îl respingeam. În acel moment, m-a strâns şi a început să-mi atingă cu mâinile fesele, pieptul, spatele, totul. Eram prinsă în capcană, nu mă puteam elibera”, a declarat ea, menționând că i-a cerut lui Trump să se oprească în acestuia ”nu-i păsa deloc.”

Se pare că Amy Dorris le-a arătat jurnaliștilor și o serie de dovezi pentru a-și susține mărturia, printre care se afla biletul la US Open, precum și câteva fotografii. Deși nimeni nu a fost martor la incident, mai mulți apropiați ai fostului manechin susțin că aceasta le-a povestit totul imediat după agresiunea sexuală, potrivit The Guardian.

Dorris s-ar fi întâlnit și în zilele următoare cu Trump, atât la US Open cât și la alt eveniment, însă, deși avansurile au continuat, nu a mai existat niciun act de agresiune.

Aceasta a mai spus că ar fi vrut să facă această dezvăluire în 2016, în timpul campaniei prezidenţiale americane, atunci când mai multe femei l-au acuzat pe Trump de agresiune sexuală, însă s-a temut de consecințele pe care le-ar fi avut de suferit familia sa.

Citește și: Donald Trump, atacat de propria nepoată: „Cel mai periculos om de pe planetă”

Fostul model are acum 48 de ani și este mama a două fetițe de 13 ani. Ea a dezvăluit că a făcut acest pas pentru fetele sale, pentru ca ele să vadă că nu a rămas tăcută și că a înfruntat ce i s-a întâmplat.

”Acum simt că fiicele mele, care vor împlini 13 ani, trebuie să știe că nu poți lăsa pe nimeni să îți facă ceva ce nu dorești”, a spus ea.

Cum răspunde Donald Trump acuzațiilor de hărțuire sexuală făcute de Amy Dorris

Preşedintele american Donal Trump neagă, prin intermediul avocaţilor săi, că s-ar fi întâmplat aceste lucruri. Aceștia susțin că varianta spusă de Dorris nu ar putea fi adevărată pentru că este imposibil ca o posibilă agresiune, în afara toaletei unui stadion, să nu aibă martori oculari. Mai mult, aceștia au subliniat că fostul manechin a mers apoi în mod voluntar la alte reuniuni cu Donald Trump după presupusul incident.

Nu este prima oară când Trump este acuzat de hărțuire sexuală și chiar viol. Zeci de femei l-au reclamat pe președintele SUA pentru astfel de agresiuni, între care şi o editorialistă, E. Jean Carroll, care l-a acuzat că a violat-o la mijlocul anilor 1990.

Sursă foto: Profimedia

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter