Daniel Pavel, surpriză de proporții pentru iubita lui în Republica Dominicană! „Mi-au făcut ziua perfectă” / Foto

De Oana Dinu, pe Ultimul update Luni, 30 ianuarie 2023, 17:09

Daniel Pavel i-a făcut o surpriză de proporții iubitei lui, cu ocazia zilei sale de naștere. Prezentatorul Survivor România 2023 i-a chemat părinții și verișoara în Republica Dominicană!

Daniel Pavel și iubita lui Ana Maria Pop se află împreună în Republica Dominicană, acolo unde prezentatorul TV filmează pentru Survivor România 2023. Recent, de ziua ei de naștere, tânăra a avut parte de o surpriză emoționantă din partea iubitului ei.

Surpriza lui Daniel Pavel pentru iubita lui în Republica Dominicană!

Daniel Pavel și Ana Maria Pop trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de un an. Tânăra a împlinit 30 de ani și și-a sărbătorit ziua de naștere în Republica Dominicană. Aceasta a avut parte de o adevărată surpriză din partea partenerului ei de viață.

„Astāzi e ziua ta, zi splendidā ca tine. La toți anii fericiți, sănătoși și împliniți”, i-a transmis Daniel Pavel iubitei lui pe contul său de Instagram.

Prezentatorul TV și-a dorit ca iubita lui să se bucure de o zi perfectă și i-a chemat în Caraibe pe părinții acesteia, precum și pe o verișoară a ei. Pe rețelele de socializare, tânăra a povestit că s-a trezit pe plajă cu ei.

Citește și: Vica Blochina a leșinat la Survivor România: „Vreau să plec acasă”. Anunțul făcut de Daniel Pavel / Video

„Au făcut ce au făcut și mi-au făcut ziua perfectă… printr-o surpriză. Mama, tata, verișoara mea în complicitate cu Daniel… au apărut pe plaja Dominicană (unde e deja a doua lor casă dupa 4 vacanțe din 2012 încoace). Vă iubesc până la cer și înapoi!”, a mărturisit aceasta.

Petrecerea alături de familie a avut loc într-un restaurant, acolo unde o aștepta o altă surpriză: un tort.

Cum s-au cunoscut Daniel Pavel și Ana Maria Pop

Daniel Pavel și Ana Maria Pop s-au cunoscut la un eveniment, în toamna lui 2021, iar mai întâi au fost prieteni. La acea vreme prezentatorul TV locuia la Viena, iar tânăra în București.

Citește și: Cine este Codruța Began de la Survivor România 2023. Cu ce se ocupă „războinica” și cine este soțul ei

„Relația noastră a început ca o prietenie în toamna anului trecut când el trăia la Viena, iar eu în București. Acest început este unul extrem de frumos și palpitant având în vedere distanța din timpul sezonului care tocmai s-a încheiat. Lucrurile se întâmplă natural și matur, ne descoperim”, a mărturisit ea în vara anului trecut, potrivit playtech.ro.

Ana este de profesie avocat, dar a cochetat și cu actoria.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter