Poze: Cele mai hot cupluri din cinematografie

De Diana Zagrean, pe

Încă de la începuturile cinematografiei cuplurile au stârnit reacţii puternice. Fie că era vorba de o potrivire perfectă a caracterelor personajelor, fie că, dimpotrivă, cei doi nu păreau să aibă nicio şansă împreună şi au înfrânt destinul. De la intensitate şi dorinţă neîmplinită, la chimie sexuală irezistibilă, iată cele mai hot cupluri ale cinematografiei din toate timpurile.
Angelina Jolie şi Brad Pitt
Să fie chimia dintre ei care a depăşit limitele ecranului şi s-a materializat în mulţi copii frumoşi şi celebri?
Să fie faptul că şi luaţi separat, cei doi au fost mereu cap de listă printre cei mai sexy actori ai tuturor timpurilor? Un lucru e clar, Brad şi Angelina nu au fost niciodată mai hot decât în rolurile Domnului şi Doamnei Smith.
Jodie Foster şi Sir Anthony Hopkins
Poze: Cele mai hot cupluri din cinematografie

Deşi nu constituie un cuplu propriu-zis, relaţia dintre neexperimentata dar inteligenta Clarice şi Hannibal Lecter are intensitatea necesară pentru a intra în clasamentul nostru. Spre deosebire de Brad şi Angelina, natura relaţiei dintre cele două personaje din Tăcerea Mieilor este una intelectuală şi complexă, dar nu mai puţin hot.
Patrick Swayze şi Jennifer Grey
Poze: Cele mai hot cupluri din cinematografie

Un clasic al genului romantic care a făcut senzaţie timp de generaţii printre tinerii avizi de iubire şi aventuri cuminţi. La fel de clasic este şi raportul băiatul rău dar sensibil şi fata cuminte care descoperă cât de femeie poate fi. Nu degeaba filmul se numeşte Dirty Dancing, cuplul Johnny Castle şi Frances (Baby)Houseman sunt chiar şi acum hot!
Keanu Reeves şi Carrie-Anne Moss
Poze: Cele mai hot cupluri din cinematografie

Din cu totul alt registru, fără pic de tentă istorică, ba chiar dimpotrivă, Matrix a revoluţionat nu doar istoria cinematografiei şi tehnicile de filmare. Deşi cumva secundară conceptului pe care se bazează filmul, relaţia dintre Neo şi Trinity este foarte intensă şi costumele din latex au stârnit mereu cel puţin curiozitatea privitorilor. De fapt, cei doi au fost atât de hot, încât au reuşit să stârnească idei şi pasiuni noi odată cu scena fierbinte din nişă.
Leonardo DiCaprio şi Kate Winslet
Poze: Cele mai hot cupluri din cinematografie

Ca să reducem tonul puternic erotic de mai devreme, propun un cuplu cu o iubire curată şi final trist. Generaţii întregi de fete şi femei au suspinat, pe rând, la vârste diferite când Jack o desena pe Rose „ca pe franţuzoaice”. Mai apoi, am ajuns în cala Titanicului şi geamurile maşinii s-au aburit. Cum să nu îi includem la cupluri hot?
Foto: Northfoto, Arhiva Ringier
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter