Elton John susține că Michael Jackson era „bolnav mintal”

De Oana Savin, pe
Elton John, care a fost un bun prieten de-al lui Michael Jackson, susține că faima l-a îmbolnăvit pe star, care a devenit „bolnav mintal”.

Mai mult, acesta a afirmat, în noua sa carte de memorii, că era „tulburător să stai în preajma” lui Jackson.

Cântărețul, în vârstă de 72 de ani, a explicat că a fost prieten cu regele muzicii pop la începutul carierei acestuia, însă a văzut cum Michael s-a schimbat odată cu creșterea faimei.

S-au cunoscut pe când Michael Jackson avea doar 13 ani, iar Elton îl descria ca fiind „cel mai adorabil copil pe care ți-l poți imagina”.

Dar la un moment dat în anii ce au urmat, el a început să se izoleze de lume și de realitate, la fel cum a făcut-o Elvis Presley. Dumnezeu știe ce se întâmpla în capul lui, iar Dumnezeu știe ce de ce medicamente era plin, dar de fiecare dată când l-am văzut, la maturitate, m-am gândit că bietul băiat și-a pierdut total mințile”, a scris Elton John în cartea sa.

Elton John susține că Michael Jackson era „bolnav mintal”

Elton John și Michael Jackson în anul 1978

Nu mă refer la un mod ușor. Era total bolnav mintal, o persoană lângă care e deranjant să te afli”, a subliniat el.

Elton l-a invitat la una din petrecerile sale, unde a hoinărit și a fost găsit jucându-se cu fiul îngrijitoarei casei.

„Dintr-un anume motiv, nu putea să facă față companiei adulților”, a explicat artistul.

În cartea sa autobiografică, Elton John a făcut mai multe dezvăluiri. Acesta a mărturisit că a avut o copilărie dificilă și a vorbit despre relația cu regretata sa mamă, Sheila Farebrother.

Sheila nu i-a cunoscut niciodată pe cei doi fii ai cântărețului, Zachary, în vârstă de 8 ani, și Elijah, de 6 ani, pe care Elton îi are cu soțul lui, David Furnish.

Ea niciodată nu l-a plăcut pe David. Niciodată nu a plăcut pe nimeni. Niciodată nu a cerut să vadă copiii. Dar mă bucur că ei nu au cunoscut-o deoarece i-ar fi criticat, așa cum m-a criticat pe mine”, a povestit Elton John, citat de The Mirror.

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter