Ștefania, iubita lui Speak, fotografie care nu lasă loc imaginației – cum s-a fotografiat artista

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 07 ianuarie 2022, 16:45

Ștefania, talentata iubită a lui Speak, s-a pozat în costum de baie și a postat pozele pe Instagram, uimindu-și fanii cu silueta ei.

Ea și-a etalat silueta zveltă și formele generoase într-un costum de baie roz. A primit mii de aprecieri din partea urmăritorilor, care i-au trimis comentarii de laudă cu privire la felul în care arată.

Iubita lui Speak a făcut furori la plajă cu costumul ei sexy de baie. Corpul ei tonifiat a atras toate privirile. Ștefania ține mult la imaginea ei, astfel încât are grijă să arate mereu impecabil, indiferent de ocazie.

Ștefania a scris în descrierea pozei „This light is amazing” („Această lumină este minunată”), Urmăritorii ei virtuali nu au ezitat să îi scrie mesaje pline de laude: „Ești prea faină”, „Aș vrea să vă pot arăta ca și tine”, „Ești perfectă și te iubesc”.

Citește și: Tonciu își face operații estetice de 60 mii de euro: „Vreau să stau cu doctorul 10 ore și să mă facă total”

Citește și: Nicolas Cage, tată pentru a treia oară, la 58 de ani

Citește și: Gina Pistol și-a făcut toți fanii să râdă! Poză surprinzătoare din vacanță: „Trebuia să ajung repede”

Citește și: Fiul lui Lucian Viziru, reacție emoționantă la întoarcerea fostului actor acasă din spital

Artista și iubita prezentatorului emisiunii digitale „Îs geană pi tini” le povestește deseori fanilor despre antrenamentele fizice pe care ea le face pentru a își menține silueta de invidiat în mod constant. Mai mult, Ștefania este admirată și pentru chipul ei frumos. Adeseori, ea și-l pune în evidență prin machiaj, fiind pasionată și talentată la tot ce înseamnă makeup.

Recent, fosta concurentă la Asia Express a scos o piesă nouă. Videoclipul a fost filmat de Speak, în perioada când cei doi au fost în America. Pe lângă muzică, Ștefania este talentată și la dans. Ea își face singură propriile coreografii pentru videoclipurile sale.

Foto – Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter