Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva și-au botezat băiețelul

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Luni, 07 octombrie 2019, 12:41
Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva și-au botezat băiețelul în mare secret. Cei doi artiști au ales discreția și de această dată, asemenea momentului în care s-au căsătorit.

Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva l-au creștinat pe micuțul Alexandru pe data 22 septembrie, la un restaurant de lux din Capitală, însă abia acum s-a aflat când a avut loc evenimentul, conform Spynews.ro. Cu toate că niciunul dintre ei nu a confirmat sau infirmat informația, vestea nu ar trebui să ia prin surprindere pe nimeni având în vedere că cei doi s-au căsătorit în secret în Bulgaria și la ceremonie a asistat un grup foarte restrâns de persoane.

Alexandru Bănică s-a născut în luna mai a acestui an și este primul copil al Laviniei Pîrva și al treilea al lui Ștefan Bănică. Cântărețul mai are doi copii, un băiat, Radu Ștefan, în vârstă de 16 ani, din relația cu Camelia Constantinescu, și Ana Violeta, de 11 ani, din căsnicia cu Andreea Marin. Lavinia Pîrva a postat de curând câteva fotografii din vacanță în care s-a putut observa că artista a reușit să revină la silueta inițială.

Vezi imagini cu Ștefan Bănică și Lavinia Pîrva în galeria foto de mai sus! 

Sursă foto: Instagram, Arhivă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter