Ștefan Bănică, declarații emoționante despre faptul că va deveni tată a treia oară

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 05 martie 2019, 12:56
Ștefan Bănică să pregătește să devină tată pentru a treia oară, alături de soția sa, Lavinia Pîrva. Artistul și-a deschis sufletul și a dezvăluit că este încercat de un amalgam de sentimente contradictorii.

Ștefan Bănică, în vârstă de 51 de ani, a vorbit despre faptul că va deveni tată pentru a treia oară și a făcut primele declarații în acest sens: „Sunt influențat de faptul că soția mea, Lavinia, e însărcinată si, deși aparent nu mă gândesc la ce va fi, mai sunt câteva luni și va apărea bebe cel mic. Simt un amalgam de sentimente, de emoții, de griji. De bucurie, de neliniște… E greu să-ți explic.

Îmi pun problema dacă anul acesta n-ar trebui să o las mai moale cu proiectele mele, cu profesia mea. În același timp, nu prea știu ce înseamnă „s-o las mai moale”… Îmi aduc aminte de tata care, după ce a făcut unul dintre infarcturi, doctorul i-a zis „să o lase mai moale cu meseria”. Și el i-a zis, „dar dumneata o lași mai moale când operezi?” Și doctorul n-a știut ce să răspundă. „S-o las mai moale” înseamnă să fiu mai puțin implicat? Sau să fac lucrurile cum trebuie și când le termin „să mă scot din priză”? Dar eu nu sunt un ștecher!”, – a mărturisit cu sinceritate Ștefan Bănică pentru cristinastanciulescu.ro.

Lavinia Pârva, 34 de ani, a făcut primele declarații despre sarcină în revista Unica, acolo unde și-a și expus pentru întâia oară burtica de gravidă.

Lavinia pirva

Ştefan Bănică are doi copii, pe Radu Ştefan, în vârstă de 16 ani, din relaţia cu Camelia Constantinescu, şi pe Ana Violeta, în vârstă de 10 ani, din mariajul cu Andreea Marin. Artistul a mai fost, de asemenea, însurat cu Mihaela Rădulescu, și a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu Nadia Comăneci.

Sursă foto: Instagram, arhivă Unica

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter