Stana Katic, dezvăluiri în exclusivitate despre sezonul doi al serialului „Absența”

De Oana Savin, pe
Primul sezon a ținut publicul cu sufletul la gură, iar finalul a fost unul cu totul incitant. Acum, Stana Katic, „Emily Byrne” ne spune totul despre cel de al doilea sezon al serialului „Absența”, un thriller psihologic difuzat de AXN.

Stana a vorbit în explusivitate pentru UNICA despre ceea ce se va întâmpla cu personajul ei, dar și despre felul în care va evolua cel de al doilea sezon al „Absența”.

Mizele sunt mărite, totul este foarte energic. Sezonul doi ne trimite în Europa, astfel că povestea ia o întorsătură mai profundă. La sfârșitul primului sezon am descoperit ceva foarte deranjant despre timpul petrecut de Emily în captivitate, iar sezonul doi urmărește firul. Începem cu personajul care nu s-a adaptat la normal, încearcă să descopere normalul. Dar pentru a face asta trebuie să sape în trecut, un trecut pe care nu prea și-l amintește. Trebuie să pună bucăți din identitatea ei la un loc. Și deși beneficiază de ajutorul lui John pentru a face asta este un proiect dificil pentru ea. Și motivul pentru care face asta este iubirea pentru fiul ei. Ar vrea să fie capabilă să aibă un fel de relație cu băiatul ei, a cărui viață a ratat-o în perioada când a lipsit. Așadar acum trebuie să știe că este în siguranță pentru el și pentru a ști asta înseamnă să sape într-un trecut aflat în ceață. Iar călătoria ei este o adevărată nebunie în acest sezon”, a declarat Stana.

Serialul, care are doar 10 episoade pe sezon, se bucură de un real succes la public, iar actrița canadiano-americană susține că acest lucru se întâmplă și datorită personajelor din serial.

În zilele noastre, publicului îi place conceptul de anti-erou, iar Emily cam asta este. Este un fel de erou, dar unul întunecat. De fapt, atunci când vorbeam cu băiatul care îl interpretează pe Flynn, l-am întrebat ce părere are despre personaje, despre această relație, iar el a spus clar: Tu ești Batman, iar eu sunt micul Batman. Și este o perspectivă interesantă. Am râs, dar Emily nu este un personaj care joacă după reguli. De cele mai multe ori face lucruri care sunt la limita dintre bine și rău. Cred că oamenii sunt atrași de faptul că personajele nu fac ceea ce se așteaptă să facă”, a explicat Katic.

În sezonul doi al „Absența”, Emily îl roagă pe detectivul Tommy Gibbs să îi investigheze trecutul pentru a obține puțină claritate. Astfel că am rugat-o să ne spună câte ceva despre Tommy.

„Personajul lui a fost întotdeauna ca un  străin, un fel de Columb în forțele de poliție. A văzut mult întuneric în lume și totuși există această dragoste pentru puritate. Când știe că ceva sau cineva este bun, se dedică complet”, l-a descris Stana pe detectivul care urmează să o ajute în acest sezon.

Stana Katic, despre Emily Byrne

Stana Katic, dezvăluiri în exclusivitate despre sezonul doi al serialului „Absența”

Stana Katic

Frumoasa actriță ne-a vorbit și despre personajul ei, Emily Byrne și despre felul în care a relaționat cu acest personaj.

Cred că (Emily) este foarte puternică. Cel mai mult o admir deoarece eu nu aș fi putut să supraviețuiesc dacă aș fi trecut prin ceea ce a trecut ea. Este amuzant să o interpretez. Îmi place să o interpretez, este o provocare, dar nu știu dacă aș supraviețui unei lumi pline de experiențe cum a avut ea”, a dezvăluit Stana.

De asemenea, ea a spus că acest sezon a fost unul „dificil”, dar s-a distrat foarte tare la filmări.

Sunt încântată că acest sezon este încâlcit și ciudat și un fel de „Alice în Țara Minunilor””, a mai spus actrița.

Am râs mult pe platou, în fiecare zi. Am fost acolo mult. Niciodată nu a existat un singur moment, întotdeauna glumeam. Ne-am distrat foarte tare filmând acest sezon”, ne-a spus Stana Katic, când am întrebat-o dacă au existat momente amuzante la filmări.

Așadar, în acest sezon trebuie să te aștepți la multă acțiune și suspans. Dar s-ar putea să nu se termine aici.

Potrivit Stanei, scriitorii deja s-au reunit pentru a discuta despre felul în care s-ar putea desfășura un al treilea sezon.

Ce s-a întâmplat în primul sezon din „Absența”

Primul sezon din „Absența”, un serial original Sony Pictures Television, s-a concentrat asupra prinderii unui criminal în serie.

Emily Byrne (Stana Katic), este o agentă FBI care dispare în timp ce investighează cazul unui criminal în serie. Emily este declarată moartă, dar după șase ani de la dispariție este găsită într-o cabană părăsită.

Însă în momentul în care a revenit la realitate, a intrat într-o lume schimbată: soțul ei s-a recăsătorit, fiul ei nu o mai recunoaște, iar fratele ei se luptă să supraviețuiască.

Și ca și cum toate acestea nu erau de ajuns, Emily nu își mai poate aminti nimic din perioada în care s-a aflat în captivitate.

Cine este Stana Katic

Stana Katic este o actriță canadiano-americană, cu părinți sârbi originari din Croația. Cunoscută publicului pentru rolul lui Kate Beckett din serialul ABC Castle, Katic este și producător executiv al serialului „Absența”.

Deține numeroase nominalizări și premii la festivitățile din entertainment-ul internațional, printre care trei premii la People’s Choice Awards, un premiu PRISM și trei premii la TV Guide Awards. Stana își dedică eforturile unor proiecte filantropice cu aplecare spre zona mediului, a educației copiilor și a sănătății.

Vezi în Galeria FOTO mai multe imagini cu Stana Katic în serialul „Absența”.

Sursă foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter