Soțul Adelei Popescu, Radu Vâlcan, și mezinul familiei au COVID-19

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 20 septembrie 2021, 13:07

La începutul lunii septembrie, Adela Popescu (34 de ani) dezvăluia, în cadrul emisiunii “Vorbește Lumea”, că are COVID-19.

„Sunt în prima zi, m-au lovit simptomele, ma gândesc la toate variantele, cum să aerisesc, cum să mă descurc cu bebelușul. Aș vrea să te duci la Obor și să-mi cumperi o porție de ceasla?! – sunt strugurii mei preferați. M-am simțit rău, așa că am făcut testul covid, care din păcate a ieșit pozitiv. Acum umblu cu mască prin casă, pentru a proteja bebelușul. Ceilalți doi băieți sunt la bunici. Îmi pare rău că nu sunt acolo cu voi, însă timp de două săptămâni ne vom vedea în această ipostază. Urma să fac vaccinul, dar am așteptat să treacă o perioadă după naștere”, a spus Adela Popescu, pe 9 septembrie.

Citeşte şi: Fiica Adelinei Pestrițu a început grădinița cu lacrimi! Ce s-a întâmplat

Citeşte şi: Cum își menține Florentina Opriș silueta impecabilă la 53 de ani. Meniul zilnic al vedetei

Citeşte şi: Shannen Doherty, noi dezvăluiri despre lupta ei cu cancerul: „Niciodată nu mă plâng, boala face parte din mine”

Citeşte şi: Simona Halep și Toni Iuruc, primele fotografii din luna de miere. Unde s-au dus cei doi

Ulterior, vedeta a explicat cum s-a manifestat boala în cazul ei: „N-am avut poftă mare de mâncare. Am putut să mănânc cel mai bine fructe. Abia ieri am mâncat o masă așa consistentă, să zic. Mă hidratez foarte mult. Astea sunt sfaturile pe care le-am primit. Țin legătura cu medicii să-mi spună, în funcție de ce simptome apar, dacă necesită vizită la spital sau mai știu eu ce. Într-adevăr, componenta asta psihologică îngreunează foarte mult carantina. Fiecare simptom pe care îl ai și ți se pare ciudat, pentru că nu l-ai mai avut, vine împreună cu panică: «Aoleu, covid! Aoleu, dar ce mi se poate întâmpla?». Așa, dacă ai avea o simplă răceală, probabil că ai lăsa-o să treacă și ți-ai vedea de lucru.”

În cea mai recentă ediție a emisiunii “Vorbește Lumea”, Adela Popescu a avut o intervenție telefonică și a precizat că și soțul ei, Radu Vâlcan (44 de ani), și mezinul familiei, bebelușul Adrian (două luni) s-au infectat cu SARS-CoV-2.

„Nu știu dacă v-am zis, dar și Radu s-a îmbolnăvit de la mine. Și micuțu, cel de două luni. Și am tras așa o sperietură, dar acum suntem bine toți. De două zile, suntem bine toți, de aia mi-a revenit și culoarea în obraji. Își dai seama, ăsta mic are două luni, nu știam cum reacționează la febră, era destul de ciudat, dar acum suntem foarte bine. Gătim acasă în fiecare zi”, a mărturisit actrița în direct.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter