Ce emisiune va prezenta Mircea Radu la Antena 1

De Unica.ro, pe

De când a anunțat că părăsește TVR pentru a merge la Antena 1, postul care l-a consacrat, toată lumea s-a întrebat ce emisiune va prezenta Mircea Radu.

Ei bine, acum s-a aflat răspunsul. Se pare că Mircea Radu va prezenta un reality show cu vedete, numit ”IE, Românie”. Vedetele se vor întrece pentru a descoperi cele mai autentice și interesante talente din țara noastră, dar și cele mai frumoase fete.

Emisiunea urmărește să exploreze cele mai frumoase zone din țară pentru a decoperi oameni ce pot reprezenta România. Emisiunea va avea două episoade pe săptămână și săptămânal vor exista doi invitați special, două vedete ce vor merge la pas prin toate colțurile țării.

După preselecții, concurenții vor fi nevoiți să demonstreze că pot păstra vie tradiția românescă, indeiferent de talentul lor. Vor exista gale regionale, unde juriul va decide câștigătorul, dar și o finală națională.

Moderatorul emisiunii, Mircea Radu, va pleca cu caravana spre cele nouă regiuni ale țării unde se va întâlni cu juriul și cele două vedete care vor porni pe drumul căutării talentelor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter