Sosia lui Amy Winehouse, show total în Capitală! A cântat pe bar şi a băut din paharele invitaţilor!

De PR, pe

Merante Tamar von Amersfoort, sosia oficiala a regretatei Amy Winehouse, a sustinut sambata seara in Square 15 un recital non-conformist. Imbracata si coafata leit ca idolul ei, cu o voce si o atitudine aproape identica, Merante si-a facut aparitia pe covorul rosu din fata clubului cu putin timp inainte de miezul noptii.
La intrare o asteptau gazdele DJ Wanda, alaturi de „Burlacul” Sergiu Barboni, Cristiana Tausanu si o multime de fotografi si cameramani de televiziune.
Dezinvolta precum artista britanica, Merante a starnit zambete atunci cand, abia sosita la panoul de la intrare, a intrebat: „Unde-i bautura?”, aluzie la binecunoscuta depedenta a lui Winehouse pentru alcool.
Sosia lui Amy Winehouse, show total în Capitală! A cântat pe bar şi a băut din paharele invitaţilor!
Pe covorul rosu, DJ Wanda si Merante s-au lasat fotografiate pret de mai bine de 10 minute, in picioare si chiar intinse pe jos, dupa care au urcat la pupitrul DJ-ului pentru a-si pregati show-ul ce avea sa urmeze.
Cu putin timp inainte de sosirea lui Merante, in Square 15 si-au facut aparitia si Cristina Cioran, Paula Chirila si Laura Lazar.
Sosia lui Amy Winehouse, show total în Capitală! A cântat pe bar şi a băut din paharele invitaţilor!
Imediat dupa miezul noptii, din boxe au inceput sa rasune acordurile pieselor lui Amy Winehouse. Merante a cantat live impecabil, avand timbrul vocal aproape identic cu cel al regretatei artiste. S-a plimbat printre invitati, le-a cantat la ureche pentru ca apoi sa se urce pe mesele de la separeuri.
Dezinvolta din fire, sosia lui Amy Winehouse a baut din paharele cu suc, apa sau alcool ale invitatilor si chiar a gustat dintr-un tort asezat pe masa unui sarbatorit. Apoi, Merante s-a suit pe barul clubului unde a interpretat inca doua piese celebre ale lui Amy Winehouse.

De pe bar s-a urcat direct pe umerii unui petrecaret, spre incantarea publicului. Apoi, s-a descaltat si a dansat alaturi de DJ Wanda pe ritmurile piesei „Rehab”.
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter