DJ Wanda, după ce a avut COVID-19: „Dacă nu eram vaccinată, mi-ar fi fost mult mai greu!”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 16 noiembrie 2021, 09:22

În ultima perioadă, din ce în ce mai multe vedete din showbiz-ul românesc se îmbolnăvesc de COVID-19. Viorica de la Clejani, Elena Merișoreanu, Alina Eremia, Alina Pușcău, Monica Anghel, Theo Rose, sunt doar câteva dintre mondenitățile care s-au infectat cu SARS-CoV-2, iar mai nou, DJ Wanda a dezvăluit că a trecut prin teribila boală.

DJ Wanda a povestit în cadrul ununi interviu pentru Cancan, că s-a îmbolnăvit în această vară, deși era imunizată cu ambele doze de vaccin.

“Pe 19 iulie m-am infectat cu SARS-CoV-2, chiar dacă aveam ambele doze de vaccin făcute. La modul cel mai realist, dacă nu eram vaccinată, nu știu cum mi-ar fi fost, dar, cu siguranță, mi-ar fi fost mult mai greu. Am avut simptome aproape o lună. Abia în a treia săptămână pot spune că am început să mă simt mai bine. Primele două săptămâni au fost groaznice. Nu a fost cazul să stau cu masca de oxigen, am luat doar tratament pe bază de antibiotice”, a spus DJ Wanda.

Artista spune că nu s-a internat în spital, dar a fost monitorizată atent de doctori deoarece ea are și o boală autoimună. Printre simptome, DJ Wanda s-a confruntat cu febră, dureri în piept, amețeli, slăbiciune, dureri musculare și dureri de cap.

Citeşte şi: DJ Wanda s-a căsătorit în Londra. Ce rochie de mireasă a purtat. FOTO

Citeşte şi: Elena Udrea, ținută de peste 1.000 de euro, în parc cu fetița

Citeşte şi: Ioana Simion are un hobby costisitor. Pe ce a cheltuit soția lui Ilie Năstase 3.500 de euro

Citeşte şi: Ce mănâncă zilnic Teo Trandafir. Vedeta se menține de ani buni la aceeași greutate

Aceasta a mai dezvăluit că după ce a scăpat de COVID-19, amețelile puternice au continuat să persise pentru încă o lună. DJ Wanda este decisă să-și facă și a treia doză de vaccin și încurajează pe toată lumea să se imunizeze.

“După o lună am avut în continuare amețeli. Îmi era foarte greu, pentru că amețeam incredibil de tare. Cred că pot spune că abia după o lună și jumătate am fost recuperată complet.

Deci, cine spune că este o gripă nu are idee ce înseamnă! Eu m-am simțit ca un mort viu, în toată perioada aceea.  Tocmai de aceea mi-am făcut vaccinul antigripal și urmează să-mi fac și a treia doză de vaccin anti-COVID. Prefer să mor de la vaccin, decât din cauza virusului”, a mai spus artista.

Foto – Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter