Soprana Angela Gheorghiu divorţează de soţul ei, Roberto Alagna

Soprana Anglea Gheorghiul începe anul cu un eveniment trist. Ea a declarat într-un interviu că a decis împreună cu soţul ei, Roberto Alagna, să divorţeze de comun acord şi în deplină prietenie.
Întrebată fiind cu ce gânduri intră în noul an, Angela Gheorghiu a declarat pentru Mediafax: „Cu optimism, ca întotdeauna, dar şi cu o nouă identitate! Am hotărât de comun acord şi în deplină prietenie cu Roberto Alagna divorţul iminent, ce se va pronunţa cât de curând. Fiecare are şi va avea drumul său. Nu excludem să avem spectacole împreună, în mod natural, cum o facem cu toţi colegii noştri ca şi până acum.”
În vârstă de 47 de ani, Angela Gheorghiu este una din cele mai bune soprane ale lumii, având interpretări de excepţie pe cele mai cunoscute scene ale lumii. Artista a fost căsătorită cu Andrei Gheorghiu, fiul violonistului și profesorului Ștefan Gheorghiu, iar după divorţ s-a căsătorit cu tenorul francez Roberto Alagna, şi el foarte cunoscut în lumea artistică. Cei doi au fost un cuplu frumos nu doar în viaţa de zi cu zi, ci şi pe scenă.
În 2009, Roberto Alagna a declarat pentru o publicaţie franceză că s-a despărţit de Angela Gheorghiu, însă în 2011, cei doi s-au împăcat.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter