Şocant: 4 vedete desfigurate faţă în faţă cu medicul estetician

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Vedem din ce în ce mai des cum vedetele din România şi nu numai abuzează de medicina estetică şi de expunerea media pe această temă.
Daniela Gyorfi, spre exemplu, mărturisea aseară la Agentul VIP că a cam exagerat cu promovarea intervenţiilor chirurgicale prin care a trecut în urmă cu puţin timp în urmă, specificând clar că a fost o greşeală de imagine pe care şi-o asumă.

Pe lângă „imaginea publică”, să zicem, vedete au început să piardă şi la capitolul „imagine… fizică”. Medicul estetician Florin Juravle a explicat că, la fel ca în orice domeniu, ce e mult strică. „Intervenţiile chirurgicale au rolul lor, sunt recomdate, însă nu e ok să exagerăm”. Vorbeam zilele trecute cu Amalia Năstase, o femeie cunoscută şi urmărită în România, iar ea spunea clar: „Sunt dispusă să apelez la chirurgia estetică, însă atunci când voi simţi că va fi nevoie şi într-un mod care să sară în ochi”.

Revenind la subiectul nostru, să vedem ce are de spus dr. Florin Juravle despre următoarele 4 vedete internaţionale:

Priscilla Presley, ieri simpbol de frumuseţe, astăzi o tristă amintiri

Şocant: 4 vedete desfigurate faţă în faţă cu medicul estetician

Fosta soţie a legendei Elvis Presley a devenit umbra strălucirii de altă dată. Din dorinţa de a rămâne veşnic tânără, fosta Pamela Ewing din Dallas, a sărit calul bine de tot. „Din fotografie este evident că Priscilla Presley încearcă să readucă prospeţimea din tinereţe, din păcate, însă, nu reuşeşte decât să se urâţească. Buzele sunt prea umflate, zâmbetul este îngheţat, iar implanturile din pomeţi sunt mult prea mari ceea ce-i blochează efectiv faţa”, explică medicul estetician Florin Juravle.

Tara Reid a vrut să scape de burtă, dar s-a ales cu… riduri

Şocant: 4 vedete desfigurate faţă în faţă cu medicul estetician

La cei 30 de ani, Tara Reid a reuşit să-şi distrugă abdomenul. „Da, este adevărat. Liposucţia nu a fost o alegere bună în cazul ei. Nu a reuşit decât să „confecţioneze” un buzunărele inestetic”, explică medicul Florin Juravle.

Donatella Versace exagerează pe toate planurile

Şocant: 4 vedete desfigurate faţă în faţă cu medicul estetician

Stilul de viaţă şi look-ul Donatellei Versace a fost aspru criticat în ultima vreme. De la multele ore petrecute la solar, la pozele realizate pe plajă, totul este şocant atunci când vine vorba de sora regretatului creator de modă, Giani Versace. „A făcut atât de multe intervenţii chirurgicale, încât este greu să spui că este aceeaşi persoană cu cea de acum 20 de ani. În afară de bronzul absolut oribil, implanturile prost puse şi forma ciudată a buzelor, reuşesc să completeze o imagine de coşmar al celei care, se presupune, că este pilonul unei afaceri în domeniul frumuseţii, a modei. Sigur, acest aspect este determinat şi de vârsta biologică a personajului şi, mai ales, de efectele pe care le are aceasta asupra imaginii unui om”, explică medicul estetician.

Jocelyn Wildenstein, regina eşecului în chirurgia estetică

Şocant: 4 vedete desfigurate faţă în faţă cu medicul estetician

Jocelyn Wildenstein trebuie să se regăsească în orice top care clasifică cei mai urâţi oameni din lume, indiferent de motiv. Cunoscută sub numele de Femeia Pisică, femeia a cheltuit peste 4 milioane de dolari pe intervenţii chirurgicale însă a ajuns să arate din ce în ce mai urât. Multele liftinguri la nivelul frunţii, chirurgie estetică la nivelul sprâncenelor,implanturi în obraz, injecţii în buze şi augumentarea bărbiei, toate acestea au tranformat-o pe Jocelyn Wildenstein într-un monstru. „N-am cuvinte. E mult prea mult!”, conchide medicul estetician Florin Juravle.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter