Şocant! Ce are Charlize Theron pe faţă?

De Sandra S., pe

Frumoasa actriţă Charlize Theron s-a întors zilele acestea în Africa de Sud, unde filmează scene pentru pelicula Mad Max: Fury Road.
Cu fiecare ocazie, vedeta arată impecabil, însă de această dată a fost surprinsă cu nişte urme ciudate pe faţă, ca şi cum ar fi avut arsuri. Charlize Theron a fost surprinsă de fotoreporteri în timp ce lua masa alături de mama ei, la un restaurant trendy din centrul Cape Town.
Pentru a interpreta rolul în ultimul film al seriei Mad Max, Charlize Theron a fost nevoită să îşi radă podoaba capilară, însă chiar şi cu părul atât de scurt arată fabulos. Cât despre semnele de pe faţă, este foarte posibil ca actriţa să fi făcut un tratament de întinerire cu laserul, iar efectul acestuia rămâne vizibil pentru aproximativ două săptămâni.
Şocant! Ce are Charlize Theron pe faţă?
Charlize Theron, în vârstă de 37 de ani, este o actriţă sud-africană care şi-a început cariera în actorie şi a devenit faimoasă în anii ’90, în Statele Unite ale Americii. Ea este prima actriţă din Africa de Sud care a câştigat un premiu Oscar, în 2003.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter