Cum a slăbit Andreea Marin 25 de kilograme

De Ileana Voicu Ghinea, pe Ultimul update Luni, 04 mai 2015, 19:33

Andreea Marin, una dintre ele mai prezente figuri din media românească, a dus la finalul anului trecut o luptă aprigă cu excesul ponderal.
„O dereglare a metabolismului ca urmare a stresului, a grijilor legate de noua etapă din viața mea și a copilului meu, a lunilor de muncă fără somnul necesar pentru a echilibra balanța și-au pus amprenta pe silueta mea”, a declarat Andreea Marin în cadrul unui eveniment ce anunță intrarea pe piață a unor super-alimente, produse a cărora imagine este vedeta.

Chiar dacă își respecta în continuare programul de sport și dieta, kilogramele în plus nu numai că nu plecau, dar se și depuneau considerabil, de la o zi la alta. Conștientă că astfel va ajunge într-o situaței care nu-i va face cinste, fosta soție a lui Ștefan Bănică s-a decis să ia măsuri. Pentru început a plecat în Turcia, la Acibadem, unde a urmat o cură de detoxifiere după ale cărei principii continuă să se alimenteze și astăzi.

„Am renunțat la chimicalele pe care le consumam zilnic, răcoritare nocive care creează dependență și produsele procesate la maxim și m-au reorientat către mâncarea vie. La Bodrum am învățat o mulțime de lucruri bune, de la rețete care să înlocuiască mâncărurile nocive, cu prea mult zahăr sau cu chimicale, până la felul în care îmi pot planta singură, în pământ organic, anumite legume sau verdețuri din care gătesc apoi sau fac sucuri cu un conținut bogat în minerale, enzime, vitamine.”, a explicat Andreea Marin pentru adpm.ro. De asemenea, a înlocuit zahărul, supranumit și „cocaina produselor alimentare”, cu siropul de agave sau cu mierea bio. De asemenea, consumă apă alcalină pe care o obține după ce a stors o jumătate de lămâiei într-un litru și jumătate de apă cu un PH cât mai bun.

Sarmalele raw, un deliciu culinar

Folosește în alimentația zilnică iarbă de grâu, psyllium, spirulină, goji, semințele de in, polen sau rice paper. „Am mâncat recent cele mai bune sarmale raw numit durum, învelite în foile rice paper ținute 2 minute în apă, iar conținutul era un amestec de avocado, pătrunjel, mărar, roșii, ceapă roșie, toate tăiate mărunt și legate cu ulei de măsline, amestecate cu sare himalayana, piper roșu, negru și galben – atât, fără a fi necesară nicio procesare, totul natural, o bunătate!”, explică vedeta în același interviu.

„Sunt adepta detoxifierii minte-trup-suflet. Îmi hrănesc mintea și sufletul cu ceea ce este benefic pentru mine, ceea ce îmi face bine, îmi dă o stare pozitivă și evit sursele de stres inutile. Pentru detoxifierea trupului folosesc plante verzi, lăstari, alge, fibre!”.

Din meniul Andreei Marin nu trebuie să lipsească mărul verde, pătrunjelul, orzul sau spirulina. De asemenea, prezentatoarea tv consumă ananas, afine, ginger, coriandru, psyllium, roșii, morcov, sfeclă, chili, sare de mare. Se pot face combinații după gust și, foarte important, mesele trebuie luate din două în două ore.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter