Sinead O’Connor nu mai vrea să stea cu „dezgustătorii” oameni albi după ce s-a convertit la Islam

De Oana Savin, pe Ultimul update Miercuri, 07 noiembrie 2018, 18:17
Sinead O'Connor nu vrea să mai petreacă timp sau să mai vadă oameni albi după ce s-a convertit la islam. Totuși, ea admite că această afirmație este una „rasistă”.

Cântăreața irlandeză a anunțat pe Twitter că nu vrea să mai petreacă timp cu oamenii albi. Luna trecută, ea a anunțat că a renunțat la catolicism și s-a convertit la islam.

Mai mult, Sinead și-a schimbat numele în Shuhada Davitt când a devenit musulmană.

Îmi pare extrem de rău. Ceea ce voi spune este ceva atât de rasist ce nu am crezut că sufletul meu va simți vreodată. Dar sincer nu vreau să mai petrec niciodată timp cu oamenii albi (dacă așa li se spune persoanelor non-musulmane). Pentru moment cu nimeni, pentru niciun motiv. Sunt dezgustători”, a scris cântăreața pe rețeaua de socializare.

Postarea sa a stârnit imediat comentarii din partea oamenilor de toate religiile.

Etnicitatea unei persoane nu o face dezgustătoare, indiferent de indivizii pe care i-ai întâlnit. De asemenea, nu ar trebui să condamnăm sau să generalizăm toți oamenii non-musulmani, în special menționând etnicitatea. Coranul spune că nu sunt toți la fel”, a comentat un utilizator Twitter.

Artista, care la un moment dat a fost hirotonită preot de către Biserica Ortodoxă și Apostolică, a făcut anunțul tot pe Twitter, spunându-le fanilor că este mândră că a devenit musulmană.

Sinead O'Connor nu mai vrea să stea cu „dezgustătorii” oameni albi după ce s-a convertit la Islam

Sinead, în vârstă de 51 de ani, va fi de acum cunoscută sub numele de Shuhada Davitt, care înseamnă „martir” sau „martor” în arabă.

Citește și: Fiica Madonnei, apariție surprinzătoare pe covorul roșu! Ce ținută a purtat

Citește și: Ariana Grande, desemnată „Femeia Anului” de Billboard

Sursă foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter