Fiul solistei Sinéad O’Connor s-a sinucis la 17 ani

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 10 ianuarie 2022, 12:25

Sinéad O’Connor (55 de ani) este în doliu după ce fiul ei, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor (17 ani), s-a stins din viață. Adolescentul fusese dat dispărut la scurt timp după internarea într-un spital din Irlanda, din cauza tentativelor sale de suicid. Solista mai are trei copii, doi fii și o fiică, Jake Reynolds (34 de ani), Yeshua Bonadio (15 ani) și, respectiv, Roisin Waters (25 de ani).

Fiul solistei Sinéad O’Connor s-a sinucis la 17 ani

„Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieții mele, a decis azi să-și încheie lupta pe pământ, iar acum este alături de Dumnezeu”, a scris solista în mediul online, pe 7 ianuarie 2022. „Să se odihnească în pace, iar nimeni altcineva să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Mă rog să fii liniștit”, a încheiat.

Fiul artistei a fost dat dispărut joi, 6 ianuarie 2022, decesul acestuia fiind confirmat sâmbătă, 8 ianuarie. Sinéad, care la rândul ei s-a luptat cu probleme legate de sănătatea mintală, a fost informată de către autorități că fiul ei a murit.

Pe 6 ianuarie, cântăreața a scris pe Twitter: „Shane, această dispariție nu este amuzantă. Mă sperii. Poți, te rog, să faci ceea ce este corect și să te prezinți autorităților. Dacă sunteți cu Shane, vă rog contactați autoritățile pentru siguranța lui”.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Meghan Markle a primit 1 liră sterlină de la The Mail on Sunday pentru încălcarea vieții private

Billie Eilish: „Pornografia mi-a distrus creierul” – UNICEF trage un semnal de alarmă

Actorul Sir Sidney Poitier, primul bărbat de culoare premiat cu Oscar, a murit la 94 de ani

„Shane, viața ta este prețioasă. Dumnezeu nu a sculptat acel zâmbet pe chipul tău frumos în zadar. Lumea mea s-ar prăbuși fără tine. Ești inima mea. Te rog nu-i opri bătăile. Te rog nu-ți face rău. Hai să mergem la spital”, a mai scris cântăreața în mediul online.

Sinéad a acuzat centrul medical din Dublin că l-au scăpat pe Shane printre degete după ce, cu doar 7 zile în urmă, adolescentul avusese două tentative de suicid. „Cum, un adolescent traumatizat de 17 ani, CARE ERA SUPRAVEGHEAT, a reușit să dispară???”, a scris solista. Centrul medical nu a reacționat.

Shane era fiul artistei cu fostul ei partener de viață, muzicianul Donal Lunny (74 de ani). Adolescentul a mai fost dat dispărut în 2019, însă poliția l-a localizat în foarte scurt timp. În februarie 2021, solista scria în mediul online: „Rugați-vă pentru fiul meu Shane, lumina vieții mele”.

Foto: Profimediaimages.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter