Sinead O’Connor cere ajutor psihiatric pe Twitter

De Adina Radu, pe

În ultima vreme vedetele s-au arătat din ce în ce mai interesate de Twitter. Dar de la o conversaţie cu fanii până la a cere ajutor psihiatric nu a fost decât un pas pentru Sinead O’Connor.
Cântăreaţa Sinead O’Connor a postat miercuri pe Twitter un apel urgent pentru ajutor psihiatric. După ce şi-a dat seama că în Irlanda este destul de greu să găseşti un psihiatru bun, aceasta a cerut celor care o urmăreau să îi furnizeze date de contact pentru un astfel de doctor, argumentând care are nevoie să îşi reia tratamentul medicamentos şi că se simte în pericol.

Cauza atacului de panică al vedetei a fost, se pare, un articol dintr-un ziar tabloid care punea pe tapet criticile privind recenta sa căsătorie cu Barry Herridge. Articol ce ar fi adus-o într-o stare profundă de disperare. Spre finalul zilei, mesajele postate pe Twitter de către Sinead au avut un trend pozitiv.

Cântăreaţa a mai folosit luna trecută Twitter-ul pentru a-şi anunţa nunta ce a avut loc în Las Vegas, divorţul (după numai 16 zile de la căsătorie), şi reconcilierea cu soţul ei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter