Serena Williams, pictorial sexy pentru o revistă americană FOTO

De Oana Savin, pe Ultimul update Joi, 11 iulie 2019, 16:08
Serena Williams a realizat un pictorial sexy pentru ediția din Statele Unite a revistei Harper's Bazaar, care a anunțat că fotografiile cu celebra tenismenă nu sunt retușate. Totodată, Williams a scris un eseu în care explică că femeilor „nu le este permis” să își exprime emoțiile fără a fi judecate.

Potrivit Independent, jucătoarea de tenis a fost lăudată pentru că a pozat pentru revista Harper’s Bazaar.

Publicația americană a anunță că Serena este vedeta care va apărea pe coperta revistei în luna august. Fotografiile au fost realizate de Alexi Lubomirski, fotograful de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle.

Faceți cunoștință cu vedeta de pe prima pagină a revistei din august @ SerenaWilliams! Celebra jucătoare de tenis a fost fotografiată fără retușuri și și-a exprimat gândurile cu sinceritate într-un eseu la persoana întâi despre meciul cotroversat de anul trecut de la US Open și despre faptul că nu va regreta niciodată că a vorbit răspicat despre nedreptăți”, este mesajul publicat de revista Harper’s Bazaar US într-un mesaj pe Instagram, însoțit de imaginea copertei de luna august.


Serena Williams a scris un eseu în care a explicat că femeilor „nu le este permis să își exprime emoțiile fără a fi judecate”.

Este finala US Open și joc împotriva lui Naomi Osaka pentru a câștiga al 24-lea titlu de Mare Șlem. Este începutul celui de-al doilea set, iar arbitrul a crezut că mi-a văzut antrenorul făcându-mi semne din tribună. Am primit un avertisment. M-am dus la el și i-am spus cu empatie adevărul: că nu m-am uitat la antrenor. „Nu trișez ca să câștig. Prefer să pierd”, i-am spus. Am intrat în teren și am pierdut următorul punct.

Am dat cu racheta de pământ, din frustrare. Mi-a dat încă un avertisment și i-a dat punctul adversarei mele. Pătimașă, m-am simțit obligată să mă apăr. I-am spus că este un hoț și i-am cerut din nou să-și ceară scuze. 

I-am spus că mă penalizează că sunt femeie. M-a sancționat a treia oară și mi-a luat game-ul. În cele din urmă, adversara mea pur și simplu a jucat mai bine decât mine în acea zi și a câștigat primul ei titlu de Mare Șlem. Am fost foarte bucuroasă pentru ea. 

 

View this post on Instagram

 

“I’ve been called every name in the book. I’ve been shamed because of my body shape. I’ve been paid unequally because of my sex. I’ve been penalized a game in the final of a Major because I expressed my opinion or grunted too loudly…And these are only the things that are seen by the public. In short, it’s never been easy. But then I think of the next girl who is going to come along who looks like me, and I hope, ‘Maybe, just maybe, my voice will help her.’” @SerenaWilliams goes unretouched on our August 2019 issue and gets candid in a personal essay on BAZAAR.com. Link in bio Photography by @alexilubomirski Styling by @menamorado Hair by @vernonfrancois Makeup by @tyronmachhausen #SerenaWilliams wears @ralphlauren, @bulgariofficial and @louboutinworld

A post shared by Harper’s BAZAAR (@harpersbazaarus) on

Cât despre mine, m-am simțit înfrântă și nerespectată de sportul pe care-l iubesc, cel pentru care mi-am dedicat viața (…) 

De ce nu-mi pot exprima frustrările ca toată lumea? Dacă aș fi fost bărbat, oare aș fi fost în această situație? Ce mă face să fiu diferită? Este oare faptul că sunt femeie? 

Deseori, în situații asemănătoare, când bărbații îi confruntă pe arbitrii, sunt întâmpinați de arbitru cu un zâmbet sau cu râsete ca și cum și-ar împărtăși o glumă. Nu cer să nu mai fiu penalizată. Vreau să fie tratată la fel ca toată lumea. Din păcate, pur și simplu așa este lumea în care trăim”, a scris Serena Williams în eseul respectiv.

Sursă foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter