Şerban Huidu: Vezi primele lui declaraţii după accidentul mortal din 2011

De Sandra S., pe Ultimul update Joi, 28 aprilie 2022, 13:13

În urmă cu un an, un eveniment şocant a avut loc pe DN1 – cârcotaşul Şerban Huidu a fost implicat într-un accident rutier în care şi-au pierdut viaţa trei persoane. Fostul prezentator a ieşit în sfârşit în public, pentru primele declaraţii.
În urma accidentului, Şerban Huidu a intrat într-un con de umbră, evitând să vorbească în public, iar în rarele momente când a fost surprins de jurnalişti părea abătut, îmbătrânit, chiar chinuit de ce îl aşteaptă mai departe.
Şerban Huidu a fost condamnat la doi ani şi jumătate de închisoare cu suspendare, fapt ce a contrariat avocaţii şi familiile victimelor accidentului tragic. Fostul cârcotaş, însă, nu se poate bucura de libertate, vina pe care o simte fiind crucea pe care va trebui s-o care pentru tot restul vieţii.
Ceea ce s-a întâmplat s-a întâmplat. […] Eu nu spun că sunt nevinovat, pentru că nu sunt! Nu sunt! Sunt vinovat pentru că eram pe contrasens! Din multe puncte de vedere. Aşa am si pledat. Numai că de aici până la a demonize omul e o distanţă foarte mare!„, a declarat Şerban Huidu, potrivit ziarului Ring.
Mai mult, Huidu a mărturisit că încă ajută familia victimelor, depunând salariul lunar al uneia dintre victime – Ştefan Balog – într-un cont deschis de rudele îndurerate.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter