Selena Gomez a părăsit centrul de psihiatrie: „Se simte revigorată”

De Oana Savin, pe
Selena Gomez a fost externată de la centrul de psihiatrie în care a fost internată timp de o lună după ce a suferit o cădere emoțională.

Potrivit TMZ, Selena, în vârstă de 26 de ani, a părăsit spitalul și se ține departe de atenția publică.

Selena a terminat programul de tratament și se simte mult mai bine”, a dezvăluit o sursă pentru E!News, precizând că artista se simte „revigorată și este într-o stare mentală bună”.

În luna octombrie, Gomez a mai fost supusă unui tratament medicamentos după ce numărul celulelor albe i-au scăzut foarte mult. O sursă a afirmat atunci că Selena a urmat terapia comportamentului dialectic la centrul psihiatric.

Cântăreața a suferit o cădere emoțională în timp ce se afla în spital și a încercat să își smulgă perfuziile din mână.

În anul 2014 Selena Gomez a mai fost internată la reabilitare după ce a fost diagnosticată cu Lupus, o boală cronică autoimună ce poate afecta rinichii, sângele, inima și plămânii.

Doi ani mai târziu, fostul star Disney a suferit un transplant de rinichi când organele ei s-au inflamat din cauza bolii.

În luna septembrie a acestui an, artista a luat o pauză de la social media pentru a se concentra asura sa. Atunci, ea le-a transmis fanilor: „Oricât aș fi de recunoscătoare pentru vocea pe care social media ne-o oferă, sunt la fel de recunoscătoare pentru faptul că pot să fac un pas înapoi și să îmi trăiesc viața în prezent”.

Citește și: Cine sunt și cum arată partenerele celor mai sexy bărbați din lume

Citește și: Emma Thompson, distinsă cu titlul de Dame a Imperiului Britanic

Sursă foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter