Gabi Bădălău a cerut ca fosta soție, Claudia Pătrășcanu, să fie evaluată psihiatric

De Unica.ro, pe

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău s-au separat în vara anului 2019. În prezent, cuplul luptă în instanță pentru obținerea custodiei celor doi fii ai lor, Gabriel și Nicolas, care locuiesc acum în Agigea cu mama și cu bunica lor.

Gabi Bălălău a solicitat în instanță o expertiză psihiatrică a solistei, însă cererea i-a fost respinsă. Dezvăluirea a fost făcută chiar de artistă, la Xtra Night Show, după cea mai recentă înfățișare în procesul de divorț.

Gabi Bădălău a cerut ca fosta soție, Claudia Pătrășcanu, să fie evaluată psihiatric

„A cerut expertiza psihiatrică a mea și i s-a respins, bineînțeles. Eu dau cumva impresia c-aș fi vreo nebună sau cum?! Strategiile acestea nu duc prea departe”, a declarat Claudia Pătrășcanu, potrivit Spynews.

Totodată, avocații lui Gabi Bădălău au solicitat și o evaluare psihologică a fiilor lor. „S-a insistat mult pe o expertiză psihologică a copiilor. Mulțumesc lui Dumnezeu, s-a respins. Cred că mai bine decât doamna judecător nu știe nimeni”, a mai spus Claudia.

În aprilie 2021, solista a vorbit despre fostul ei partener de viață și despre sentimentele pe care le are față de acesta. „Îl auzeam [spunând] cumva că sunt geloasă sau că nu îi dau pace. Să ne amintim că eu am înaintat acest divorț. Eu nu mi-am mai dorit această căsnicie. Nu mă mai regăseam.

Nu aș putea să mai fiu cu un om față de care nu mai am sentimente. Eu, în momentul de față și de [mai] mult timp, nu mai am sentimente de iubire pentru acest bărbat”, spunea Claudia Pătrășcanu la Antena Stars, potrivit Spynews.y

Citește și:

Bianca Drăgușanu a spus ce sentimente are pentru Gabi Bădălău după despărțire

Claudia Pătrășcanu, revoltată că Gabi Bădălău nu a venit la Constanța pentru a-și vedea fiii în weekendul lui

Gabi Bădălău, acuzat de Claudia Pătrășcanu că nu se implică în creșterea copiilor: „Sunt foarte obosit”

„Din nefericire, s-a dus și respectul, pentru că atunci când un om îți face atât de multe nici nu poți să vrei… Nu mai am niciun sentiment pentru acest om”, a mai spus artista, tot la Antena Stars.

„Pretendenți am, sunt mulți bărbați care mă plac, care îmi trimit flori și [pe care] le refuz, bărbați care mă invită în țările calde. Niciodată în viața aceasta, cu oricine voi fi eu, [pentru că] nu voi rămâne singură, nu voi permite niciunui bărbat să vorbească urât despre tatăl copiilor mei”, a mai declarat solista.

„Nu vreau să mai discut. Nu mă interesează Claudia, mă interesează doar cum sunt copiii și atât. Totul e perfect pentru copii. Nu există, 0% șanse, nu există [șanse de împăcare]”, declara și Gabi Bădălău în aprilie.

La sfârșitul lunii martie, însă, o sursă a declarat în exclusivitate pentru Spynews că Gabi ar vrea să se împace cu solista. „Eu pe Claudia am iubit-o și o s-o iubesc toată viața. Claudia Pătrășcanu este iubirea vieții mele”, ar fi spus Gabi Bădălău, potrivit Spynews.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter