Selena Gomez, internată din nou la un centru de reabilitare

De Mădălina Manole, pe Ultimul update Marți, 06 februarie 2018, 17:08
Abia a trecut un an de când Selena Gomez a părăsit un alt centru de reabilitare, după un tratament de aproximativ o lună, și, iată, artista are, din nou, nevoie de ajutorul medicilor. 

Selena Gomez nu reușește să facă față problemelor de sănătate pe care le are și a decis de bună voie să se interneze într-o clinică psihiatrie pentru a se trata de depresie și anxietate, afecțiuni căpătate după ce a fost diagnosticată cu lupus, o afecțiune autoimună incurabilă. „Simțea că trebuie să se îndepărteze de toți și de toate și să se concentreze doar asupra sa. A devenit foarte puternică.” – a declarat o sursă apropiată Selenei Gomez pentru o revistă nord-americană.

Selena Gomez si Justin Bieber

Selena Gomez distrându-se alături de iubitul său, Justin Bieber

Cu toate că pe plan sentimental i-a mers bine, Selena împăcându-se cu Justin Bieber și continuând celebra poveste de dragoste întreruptă brusc, pe celelalte planuri, pentru Selena, anul 2017 a fost destul de greu.  Artista a trecut printr-o operație de transplant de rinichi, donatoarea fiind chiar una dintre cele mai bune prietene ale sale. De asemenea, a muncit și foarte mult atât în calitate de producător al serialului 13 Reasons Why, cât și ca actriță în filmul lui Woody Allen, O zi ploioasă în New York, care va avea premiera anul acesta.

Citește și – Selena Gomez și Justin Bieber sunt din nou împreună. Iată fotografiile cu cei doi!

Citește și – Wow! Iată ce sandale poartă Selena Gomez! N-ai mai văzut aşa ceva!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter