Află secretul look-ului uimitor al lui Charlize Theron. Foto

De Ileana Voicu Ghinea, pe

Charlize Theron, cunoscută pentru eleganța și frumusețea ei naturală, a făcul public secretul care o menține în formă.
Pe lângă stilul de viață sănătos pe care îl respectă cu sfințenie, blondina apelează frecvent la cele mai noi tehnici de înfrumusețare. Microabraziunea și tratamentul de exfoliere de 50 de minute sunt două dintre procedurile care o ajută pe Charlize Theron să aibă, în permanență, tenul proaspăt și radiant.

În completare, vedeta merge frecvent la ședințe de Intraceuticals, acest lucru fiind confirmat și de Patty Dubroff, celebrul make-up artist al vedetelor de la Hollywood. “Acest tratament reprezintă primul pas când vine vorba de pregătirea tenului pentru covorul roșu sau pentru ședintele foto. Tratamentul în 3 pași transformă instantaneu pielea și redă o strălucire care este cu adevărat magică! Este cel mai bun prieten al unui make-up artist”.

În plus, în fiecare zi are un adevărat ritual de frumusețe de la care nu se abate niciodată. Folosește din belșug cremă hidratantă, nu se duce la culcare fără să se spele cu apă rece pe față și folosește in permanență cremă cu protecție solară, fie că este soare, plouă sau este înorat.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter