Au schimbat bărbaţii între ele! Mihaela Rădulescu, Andreea Raicu şi Bianca Drăguşanu au avut aceleaşi gusturi la masculi cu alte colege de breaslă

De Libertatea.ro, pe Ultimul update Miercuri, 02 iunie 2021, 10:02

De pildă, Maria Marinescu şi Andreea Raicu au clar aceleaşi gusturi la bărbaţi, căci altfel nu se explică cum, în doar câţiva ani, şi-au disputat trei personaje celebre şi bogate, pe Cristi Chivu, Tudor Vasile şi pe Frank Colin. Iată şi alte frumuseţi ale patriei au trecut prin situaţii similiare.
Anna Lesko şi Mihaela Rădulescu au şi ele doi numitori comuni: pe Elan Schwartzenberg (foto dreapta) şi pe Dani Oţil (foto stânga). Frumoasa basarabeancă a fost, în urmă cu mai bine de cinci ani, bombardată de Dani cu declaraţii şi dovezi de dragoste: a sărit de la 25 de metri cu o cordelină, pe vremea când prezenta matinalul la Naţional TV, apoi a intrat pe platoul de filmare în costumul lui Adam, acoperindu-şi bărbăţia cu un imens buchet de flori, fază la care solista a izbucnit în râs. Dar s-a întâmplat ca, după ce Mihaela a anunţat divorţul de Elan, superbele femei să facă rocada.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter